Adres en contact
Achisomoglaan 330
7325 BS Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg
Achisomoglaan 330

Wonen

In het kort

Op de woning van Achisomoglaan 330 wonen ouderen met een verstandelijke beperking. Zij hebben een intensieve begeleidingsvraag. Het is een geschakelde woning met Achisomoglaan 340. De leeftijd van de bewoners verschillen van tussen de 55 en 80 jaar.

Woning

Op de woning heeft iedereen een eigen slaapkamer met een (gedeelde) badkamer. De woning heeft een grote gezamenlijke tuin. De gehele woning is rolstoeltoegankelijk. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. Ook hebben we met de bewoners gezamenlijke momenten in de woonkamer en keuken. Zoals samen koffiedrinken en gezamenlijk eten. De doelgroep van Achisomoglaan 330 zijn cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Begeleiding

De begeleiding op de woning zorgt ervoor dat er samen met de bewoner het huishouden wordt gedaan. Daarbij wordt er gewerkt vanuit de visie samen 100%. We werken elke dag met een dagprogramma en doen dingen in een bepaalde volgorde, zodat onze bewoners weten wat zij kunnen verwachten.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op