Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg
Achisomoglaan 330-340

Wonen

De spelletjesmiddag is weer begonnen. Nog even de tafel afruimen, zodat jullie genoeg ruimte hebben. De koffie en thee wordt ondertussen gezet en je huisgenoten zitten er klaar voor. Wie zal er dit keer winnen?

In het kort

Aan de Achisomoglaan 330-340 in Apeldoorn staat een woning voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op de mogelijkheden van elke bewoner. De begeleidingsvraag staat hierbij voorop. Er wordt gewerkt met de behandelmethode Triple C. Overdag hebben alle bewoners dagbesteding aan huis of op een externe locatie.

Adres en contact
Achisomoglaan 330-340
7325 BS Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft daarnaast een eigen slaapkamer en eigen badkamer. Ook is er een gezamenlijke badkamer met ligbad. Verder heeft de woning een (afgesloten) tuin. De woning en de tuin zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes bij de woning te vinden. Ook is er een Aldi gevestigd om de hoek. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen vanaf 50 jaar met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op