Adres en contact
Achisomoglaan 350
7325 BS Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op het woonzorgpark Groot Schuylenburg
Achisomoglaan 350

Wonen

In het kort

Op Achisomoglaan 350 wonen ouder wordende mensen met een matige tot licht verstandelijke beperking. Een deel van deze cliënten hebben naast kun verstandelijke beperking ook andere bijkomende problematieken. De begeleiding is vooral gericht op het in stand houden van de eigen regie van de cliënt. Gezien de ouder wordende cliënt die hier woont is ondersteuning bij de verzorging ook goed mogelijk.

Woning

Achisomoglaan 350 is een mooie ruime nieuwbouwwoning en staat binnen Buurtschap Achisomog op het terrein van Groot Schuylenburg. De voordeur grenst aan een mooie binnentuin die alleen toegankelijk is voor wandelaars of fietsers. Dit geeft een fijn knus huiselijk gevoel waarbij er nauw contact is met buurtgenoten. Achisomoglaan 350 heeft 10 studio's met een eigen pantry waar je lekker een kopje koffie kunt zetten voor jezelf of bezoek en een aangrenzende badkamer met alle faciliteiten. Daarnaast beschikt elke studio over een buitendeur die grenst aan een eigen terras. Daarnaast is er een gezamenlijke woon- eetkamer met open keuken wat een huiselijke sfeer geeft.

Begeleiding

De begeleiding is vooral gericht op het in stand houden van de zelfstandigheid en eigen regie van de cliënt. Daarnaast is er ook ruimte voor verzorgende taken binnen de begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op