Sporthal op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Achisomoglaan 55

Vrije tijd Werk of dagbesteding

Vandaag ga je met je huisgenoten naar het zwembad. Dit is jouw favoriete moment van de week! Je ligt dan ook als eerste in het water. Kun jij de schoolslag al? Of ben je niet zo’n waterrat? Gelukkig is er ook nog de gymzaal met klimmuur. Ga je de uitdaging aan en durf je helemaal naar boven?

In het kort

Op de Achisomoglaan 55 vind je een zwembad, een grote en een kleine gymzaal en de vakgroep bewegingsagogie. Zowel cliënten van woonzorgpark Groot Schuylenburg als mensen uit de omgeving kunnen hier terecht om heerlijk samen te bewegen.

Adres en contact
Achisomoglaan 55
7325 BR Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Welke faciliteiten vind je hier?

Zwembad
Het gebouw op de Achisomoglaan beschikt over een zwembad van 20 meter. Het water heeft een temperatuur tussen de 33 en 34 graden. Regelmatig worden er ook thema-activiteiten georganiseerd.

Gymzalen

In onze grote gymzaal kunnen cliënten terecht voor een lekker potje voetbal of om te schommelen op onze speciale schommels. Ook is er een klimmuur, een grote trampoline en allerlei aangepast spelmateriaal.

Daarnaast hebben wij ook een kleine gymzaal met onder andere een ballenbak, verschillende soorten schommels en een waterbed.

Woning

In de woning vind je onze bewegingsagogen, bij wie je terechtkunt voor advies en een persoonlijk bewegingsplan, maar ook voor een ontspannende massage.

Locatie en bereikbaarheid

Achisomoglaan 55 vind je op woonzorgpark Groot Schuylenburg, tussen de andere woningen en voorzieningen van ’s Heeren Loo. Het gebouw ligt op ongeveer twintig minuten lopen van de dichtstbijzijnde bushalte, maar is gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Beweeg je gezellig met ons mee?

Het zwembad op de Achisomoglaan is hoofdzakelijk bedoeld voor cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Verder komen er ook mensen met gedragsproblematiek, autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag en niet-aangeboren hersenletsel. Ook buurtbewoners zijn welkom.

Contact

Neem contact op