Adres en contact
Achisomoglaan 55
7325 BR Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Sporthal op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Bewegingsagogie, Achisomoglaan 55

Vrije tijd Werk of dagbesteding


In het kort

Op de Achisomoglaan 55 vind je een grote en een kleine gymzaal en de vakgroep bewegingsagogie. Zowel cliënten van woonzorgpark Groot Schuylenburg als mensen uit de omgeving kunnen hier terecht om heerlijk samen te bewegen.

Welke faciliteiten vind je hier?

In onze grote gymzaal kunnen cliënten terecht voor een lekker potje voetbal of om te schommelen op onze speciale schommels. Ook is er een klimmuur, een grote trampoline, tafeltennistafel en allerlei aangepast spelmateriaal. Daarnaast hebben wij ook een kleine gymzaal tot onze beschikking die wij gebruiken voor fitness. Er worden ook bootcamps gegeven en er wordt aan boksen gedaan.

Er is buiten ook nog een tent waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Ook komen de bewegingsagogen naar de woningen toe. Je kunt bij onze bewegingsagogen terecht voor advies of een persoonlijk bewegingsplan, maar ook voor een ontspannende massage.

Locatie

Achisomoglaan 55 vind je op woonzorgpark Groot Schuylenburg, tussen de andere woningen en voorzieningen van ’s Heeren Loo. Er is een busstation 10 mintuten lopen vanaf de locatie. En 10 minuten lopen vanaf het treinstation.

Voor wie?

De gymzalen aan de Achisomoglaan zijn voor cliënten met een licht tot ernstige verstandelijke beperking. Verder komen er ook mensen met gedragsproblematiek, autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag en niet-aangeboren hersenletsel. 

Wil je graag komen sporten? Je kunt je aanvraag indienen via gedragswetenschapper of rechtstreeks naar ons mailen of bellen: bewegingsagogieapeldoorn@sheerenloo.nl of 088 - 036 61 02.

Contact

Neem contact op