Dagbehandeling in SBO De Arend in Nunspeet
Albert Neuhuyslaan 53

Behandelen Hulp thuis

Lekker spelen, ontdekken wie je bent en veel nieuwe dingen leren? Dat kan bij ons op de dagbehandeling in Nunspeet. In een veilige, warme omgeving kun jij helemaal jezelf zijn. Lees verder voor meer informatie.

In het kort

Aan de Albert Neuhuyslaan 53 in Nunspeet kunnen kinderen terecht voor dagbehandeling. De kinderen werken aan doelen die zijn opgesteld door de ouders/verzorgers en ontdekken wie ze zijn. Een aantal keer in de week gaan de kinderen na school naar ons toe tot ongeveer 17.30 uur.

Naast de naschoolse behandeling ondersteunen we de kinderen op school. Ook is er opvang in het weekend. Met de intensieve ambulante gezinsbehandeling kunnen we binnen het gezin kijken welk traject het beste past.

Adres en contact
Albert Neuhuyslaan 53
8072 HJ Nunspeet
Contact opnemen Direct aanmelden

Gebouw

De dagbehandeling zit in de school voor speciaal basisonderwijs (SBO) ‘de Arend’ in Nunspeet. Hier zijn 2 lokalen omgetoverd tot een mooie en warme, speelse woonkamer. 

Omgeving

De Arend is gevestigd in Nunspeet dichtbij het Edzard Koningpark. Nunspeet heeft een mooi historisch centrum met winkels en cafetaria’s. Daarnaast ligt Nunspeet bij de bossen waar je eindeloos kunt wandelen. Ook ligt de stad aan het Veluwemeer. Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten fietsen naar het centrum.

Op loopafstand van de school zijn bushaltes. Vanaf het station is de school makkelijk te bereiken met de bus. Er rijden treinen vanuit Zwolle en Utrecht Centraal naar Nunspeet.

Voor wie?

De dagbehandeling is voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar die extra hulp nodig hebben. De hulpvraag kan vanuit de ouders komen en/of de school. Wij zijn er ook voor gezinnen die extra hulp nodig hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op