Adres en contact
Albertus van Velsenstraat 6
2201 LW Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Albertus van Velsenstraat 6*
Albertus van Velsenstraat

“Bommetje!” Je springt het water in, met een enorme plons. Jullie zijn met de groep van de Albertus van Velsenstraat in het zwembad in het woonzorgpark. Je houdt van het gevoel dat water je geeft, zo zacht en overal om je heen. Je geniet hier intens van. Jullie gooien nu de bal over: “vangen!” roept je huisgenoot tegenover je. Helaas, niet gelukt, de bal glipt door je vingers heen. Je gooit hem hard terug, “goeie!”, roept de nieuwe bewoonster. Je mag haar wel, misschien dat jullie wel vriendinnen kunnen worden. Na het zwembad gaan jullie patat eten, lekker! Een gezellig dagje zo. En ‘s avonds kijk je nog even tv en dan lig je weer heerlijk te slapen in je zachte bedje. Ook ideaal: je eigen badkamer. Jouw huisje is echt een plek om trots op te zijn.

In het kort

Heb jij een matige of ernstige verstandelijke beperking, en wil je begeleid wonen in een groep aan de rand van Noordwijk? Dan is de Albertus van Velsenstraat misschien wel jouw nieuwe plekje! We hebben plaats voor zes mensen per woning, met in totaal 19 mensen op de drie geschakelde woningen. Je hebt je eigen ruime slaapkamer met badkamer. Wij ondersteunen jou individueel bij het wonen. Ook helpen wij jou bij het sociale gedrag dat hoort bij wonen in een groep. Qua dagbesteding is er veel mogelijk. Ook doen we allerlei activiteiten samen, vaak op het woonzorgpark in Noordwijk. Bijvoorbeeld zwemmen, wandelen, gymmen, dansles, kerk, bewonersvakantie en dagjes uit. Sommige mensen doen dit met vrijwilligers of onder begeleiding.

Wie wonen hier begeleid?

Hier wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Veel mensen kunnen lopen, sommigen gebruiken hier hulpmiddelen bij.

Wat voor dagbesteding doe je als je hier woont?

Bijna iedereen gaat naar de dagbesteding ’s Gravendijck en doen daar licht industrieel werk en/of schoonmaakwerk en werken in een tuincentrum. De bewoners werken tussen de 8 en 10 dagdelen per week. Op nummer 8 gaat een aantal mensen naar het dagcentrum Paspartoe naast de woning, om de dag rustig op te starten. Er is ook iemand die naar dagbesteding Het Raamwerk gaat. Kortom, er is van alles mogelijk!

Ligging en omgeving

Albertus van Velsenstraat ligt in een woonwijk in het gezellige hart van Noordwijk Binnen.

Buurt en straat

De woning ligt in een (nu nog) doodlopende straat achter een hofje. In de straat ernaast staat een basisschool. Naast de huisnummers 4-6-8 ligt het creatieve atelier/dagcentrum Paspartoe van ’s Heeren Loo.

Voorzieningen en ov

De woning ligt op 5 minuten rijafstand van het 's Heeren Loo-terrein Willem van den Bergh in Noordwijkerduin. Alle cliënten maken gebruik van de (para)medische en pedagogische diensten op Noordwijkerduin. De winkelstraat en supermarkt ligt op 5 minuten loopafstand van de woning. Tevens bevindt zich ook op 5 minuten loopafstand een kerk.

De woning is goed bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 800 meter. De bus gaat naar Leiden, Haarlem en Den Haag.

Op de woning is er op maandag, woensdag en donderdag vanaf 11:00 tot 15:00 geen personeel aanwezig. Op dinsdag, vrijdag en in het weekend is er 24 uur per dag personeel aanwezig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op