Adres en contact
Almastraat / Mensemastraat 94
9781 AT Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Almastraat 94*
Almastraat / Mensemastraat

In het kort

Op woonlocatie Almastraat in Bedum wonen 12 mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, iedereen heeft zijn eigen huisnummer. Je hebt hier je eigen zit/slaapkamer, met badkamer en keuken. Alle ruimte dus! Ook woon je dichtbij de winkels en het treinstation, en wandel je zo vanuit huis langs de weilanden. Een ideale plek dus, voor begeleid wonen.

Eigen zit-slaapkamer met keuken en badkamer

Op de Almastraat heb je alles wat je nodig hebt om op jezelf te wonen. Het huis ziet er modern uit. Je woont op een ruime zit/slaapkamer, met je eigen badkamer en keuken. Daarnaast zijn er twee gezamenlijke woonkamers met open keuken. Er is ook een ontmoetingsruimte.

Vlakbij de winkels, het treinstation en de natuur

Je woont hier in een woonwijk in Bedum (Groningen). Jouw buren zijn mensen met én zonder verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Vlakbij is een winkelcentrum en een kapper. Het treinstation is tien minuten lopen. Ook de natuur is dichtbij: je zit hier in Bedum midden tussen de weilanden, en er is ook een bos in de buurt.

Voor mensen met matige tot ernstige verstandelijke beperking

In de huizen aan de Almastraat wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijden variëren van jong tot ouder. Sommige bewoners hebben ook een lichamelijke beperking. Zit je in een rolstoel? Ook dan kun je hier wonen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op