Ambulante begeleiding in Groningen

Hulp thuis (ambulant)

In het kort

Met ambulante begeleiding ondersteuning we kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB). De ondersteuning is gericht op het vergroten van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de eigen leefomgeving het versterken van de steun vanuit het sociale netwerk.

Woon je zelfstandig, alleen of met je gezin? En heb je door je beperking moeite met het regelen van je geldzaken, post of je huishouden? En/of vind je het daardoor lastig om goed voor je kind of kinderen te zorgen? 

Misschien heb je een kind met een beperking? En zoek je iemand die jou kan adviseren over de verzorging en opvoeding van je kind? Of iemand die activiteiten onderneemt met je kind, zodat dit de thuissituatie wat ontlast? 

Onze ambulante begeleider helpen jou daar graag bij.

Hoe werken we?

Een ambulante medewerker van ’s Heeren Loo komen bij jou thuis. Eerst praten jullie over waar je hulp voor zoekt en dan maken jullie afspraken over hoe hij of zij jou gaat ondersteunen. Ambulante begeleiders weten veel over beperkingen en kennen de zorgwereld in jouw regio als hun broekzak. Ook kunnen zij een rol spelen bij bezoekregelingen.

Meer weten? 

Kijk dan bij Hulp voor thuis.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op