Adres en contact
Randstad 20-27
1314 BC Almere
Contact opnemen Direct aanmelden

Ambulante zorg in Almere
Randstad

Hulp thuis (ambulant)

In de gemeente Almere kun je bij ons terecht voor specialistische hulp en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking in de thuissituatie.

In het kort

In de gemeente Almere ondersteunen we mensen met een lichte verstandelijke beperking met specialistische hulp en begeleiding in de thuissituatie. Zoals praktische hulp. En hulp bij het opvoeden en gezinsbegeleiding. Ons doel is om jou te begeleiden in je eigen leefomgeving, samen met alle mensen die belangrijk voor jou zijn.

Woon je zelfstandig of bij je ouders? En heb je daarbij ondersteuning en begeleiding nodig? Dan krijg je bij ons de ondersteuning die nodig is. Van enkele uren zorg/begeleiding bij de jou thuis tot ondersteuning om op eigen benen te staan.

Hulp en ondersteuning thuis

Een beetje hulp bij de dagelijkse dingen is soms nodig: bij geldzaken, administratie of het huishouden. Dit kan ervoor zorgen dat je in je eigen huis kunt blijven wonen. We komen bij je thuis om te kijken wat in de eigen omgeving haalbaar is.

Gezinsbehandeling

Soms loopt het niet lekker in het gezin. Je kind vertoont gedrag waar je als ouder echt geen raad meer mee weet. Kun je daarbij hulp gebruiken? De gezinsbehandelaar gaat samen met je aan de slag om de oorzaak van het gedrag van je kind te vinden. Samen gaan we op zoek naar de oplossing.

Volledig pakket thuis

Heb je binnen je gezin veel begeleiding of behandeling nodig bij de opvoeding of de ontwikkeling van je kind? Dan kun je gebruikmaken van een volledig pakket thuis (vpt). Dit is een intensieve vorm van ambulante hulp die flexibel kan aansluiten bij wat jouw gezin op dat moment nodig heeft. Samen zoeken we naar passende mogelijkheden en goede ondersteuning.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op