Adres en contact
Annadwarsstraat 8
2225 NT Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Anna Dwarsstraat 8
Katwijk

Als je terugkomt van je dagbesteding is het heel fijn om je even terug te trekken op je eigen kamer. Als ze je vragen of je mee wil helpen met het avondeten hoef je daar niet lang over na te denken. Het is altijd gezellig in de keuken samen met de bewoners en de begeleiding. 

In het kort

De Anna Dwarsstraat 8 is een rijtjeswoning met drie verdiepingen. De woning is gebouwd in 2013 en staat in een smalle straat. De woning heeft een tuin die grenst aan een andere groepswoning van ’s Heeren Loo. Hier wonen zes jongeren met een verstandelijke beperking die werken aan hun zelfredzaamheid.

Wonen bij de zee

De woning
De Anna Dwarsstraat 8 is een rijtjeswoning met drie verdiepingen. De woning is gebouwd in 2013 en staat in een smalle straat. De woning heeft een tuin die grenst aan een andere groepswoning van ’s Heeren Loo. Dit is de woning aan de Voorstraat 119. Op de begane grond is de huiskamer met een half open keuken. In het totaal zijn er zes slaapkamers aanwezig: op de begane grond twee, op de eerste etage twee en op de tweede verdieping twee. Aan iedere slaapkamer grenst een eigen badkamer met douche en toilet. De twee slaapkamers op de begane grond delen een badkamer.
De woning is minder geschikt voor mensen die beperkt mobiel zijn. Er zijn 2 slaapkamers op de begane grond.

Omgeving


Er staan statige panden en er is veel groen. Op 5 minuten loopafstand is nog een groepswoning van ’s Heeren Loo. De bushalte is om de hoek. Een supermarkt, bakker en drogist zijn dichtbij. Op 8 minuten loopafstand is een winkelcentrum. We maken gebruik van de medische voorzieningen op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk.

Nabij het strand

De woning ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het strand en de boulevard. Je hoeft dus nooit ver te lopen voor een heerlijk moment aan zee.


Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op