Praktische info
Bagijnenstraat 3
3861 JT Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen aan de rand van het centrum
Bagijnenstraat 3a

Behandelen Hulp thuis

In de leefgroep ‘Krekels’ ga je samen met leeftijdsgenoten aan de slag met je persoonlijke doelen. Je leert veel over jezelf en er is genoeg ruimte voor ontspanning. Wij doen regelmatig leuke activiteiten, zodat je de groep ook weer beter leert kennen!

In het kort

Aan de Bagijnenstraat 3a wonen acht jongeren in de leefgroep ‘Krekels’. Dit is een tijdelijk verblijf waar de jongeren aan de slag gaan met persoonlijke doelen. Het gaat om jongeren met moeilijk verstaanbaar gedrag. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. 

De begeleiding focust zich vooral op wat er al goed gaat en helpt de jongeren de kwaliteiten te versterken. Er is veel aandacht voor ieder individu. Het doel is uiteindelijk de band thuis te versterken en de jongeren om te leren gaan met de eigen emoties en gedragingen. Na een jaar tot twee jaar gaan de jongeren meestal weer terug naar de ouders/verzorgers. De groep eet samen en doen verschillende activiteiten. Overdag gaan de meeste jongeren naar school.

Woning

Krekels is een ruime woning. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken waar veel gebruik van wordt gemaakt. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld.

Omgeving

De woning staat in een rustige woonwijk aan de rand van het centrum van Nijkerk. Hier zijn ook de woningen ‘Meikers’ en ‘Overloop’ gevestigd. Aan het einde van de straat zit de winkelstraat van Nijkerk. Verder sta je binnen vijf minuten lopen in het stadspark waar je lekker kunt wandelen.

Het station van Nijkerk is ook goed te bereiken te voet. Hier rijden onder andere treinen richting Zwolle en Utrecht Centraal. 

Voor wie? 

De woning is voor jongeren die een tijdje uit huis wonen om te werken aan persoonlijke doelen. Veel jongeren hebben gedragsproblemen zoals ADHD.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op