Begeleid wonen in Harderwijk Drielanden
Bazuindreef 107

Wonen

In het kort

Aan de Bazuindreef 107 is een groot appartement gevestigd. Hier wonen zeven volwassenen en senioren onder 24-uurs begeleiding. De meeste bewoners hebben een meervoudige beperking. De begeleiding richt zich vooral op de zorgvragen en wensen van elke bewoner. Verder staat het geven van structuur, geborgenheid en veiligheid centraal.

Bewoners eten vaak met elkaar in de gezamenlijke woonkamer. Overdag gaan de meeste bewoners naar een vorm van dagbesteding of werk.

Adres en contact
Bazuindreef 107
3845 GB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Het appartement

In het appartement heeft iedereen een eigen slaapkamer. Elke slaapkamer heeft een wastafel. Er zijn drie badkamers, waarvan er twee worden gedeeld met alle bewoners. Daarnaast is er een grote woonkamer met keuken. Hier maken de bewoners veel gebruik van. Verder beschikt het appartement over een groot balkon aan de zuidkant. 

Omgeving

Het appartement is gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Dichtbij het appartement bevindt zich het medisch centrum van Drielanden. Verder zit op loopafstand een winkelcentrum. Hier vind je onder andere supermarkten, diverse winkels en een kapper. Ook is het muziekpark op loopafstand te bereiken.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Om de hoek van het appartement heb je een bushalte. Deze bus gaat onder andere richting Amersfoort. Verder is het treinstation van Harderwijk ongeveer 10 minuten fietsen. Er rijdt een intercity en een sprinter richting Zwolle en Utrecht Centraal. 

Voor wie?

Het appartement is geschikt voor volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast bijkomende beperkingen zoals psychische of motorische problematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op