Begeleid wonen in Harderwijk Drielanden
Bazuindreef 107

Wonen

Ben je op zoek naar een woning in een gezellige wijk? Vind je het fijn om samen met anderen te koken en te eten? Met precies de begeleiding die je nodig hebt? Kom dan eens kijken bij onze woning aan de Bazuindreef in de wijk Drielanden van Harderwijk.

Lees verder voor informatie en foto's over de woning en de begeleiding. 

In het kort

Aan de Bazuindreef 107 is een groot appartement gevestigd. Hier wonen zeven volwassenen en senioren onder 24-uurs begeleiding. De meeste bewoners hebben een (ernstige) meervoudige beperking. De begeleiding richt zich vooral op de zorgvragen en wensen van elke bewoner. Verder staat het geven van structuur, geborgenheid en veiligheid centraal.

Adres en contact
Bazuindreef 107
3845 GB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Zo kun je wonen

Je hebt een eigen slaapkamer van ongeveer 20 m2. Een mooie ruime plek voor jezelf dus. Samen met de andere bewoners deel je een van de twee gezamenlijke badkamers. In de ruime keuken koken we samen en bakken we de lekkerste cake. Iedereen helpt mee: met roeren, wegen en natuurlijk met opeten. 

In de gezellige woonkamer eten we samen. Ook kun je daar koffiedrinken, tv-kijken of een spelletje doen met de andere bewoners. Wil je af en toe op je eigen kamer eten, dan kan dat ook. 

De begeleiding is 24-uur per dag begeleiding aanwezig. Er is dus altijd iemand om je te helpen.

Wie wonen er nog meer?

Er is plek voor 7 bewoners. Daarvan zijn nog 2 plekken vrij. We vinden het daarom heel leuk als jij bij ons komt wonen. We zijn tussen de 40 en 80 jaar oud en hebben allemaal een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Sommigen hebben ook een psychische of lichamelijk beperking. 

Onze woning is helaas niet geschikt voor jou, als je volledig rolstoelafhankelijk bent. Kun je niet praten? Dan helpen de begeleiders jou door heel goed naar je te kijken naar wat je wilt en of je het naar je zin hebt. Ben je jonger of heb je een lichtere beperking? Ook dan ben je van harte welkom.

Onze onderlinge band is sterk en iedereen hoort erbij. Samen doen we spelletjes en gaan graag zwemmen. Met onze begeleiders genieten we van de kleine dingen. Elk jaar gaan we een weekend op vakantie en doen dan leuke dingen, zoals zwemmen of shoppen.

Natuurlijk doe je ook dingen zelfstandig. Bijvoorbeeld je bezoek ontvangen op je eigen kamer of op ons mooie balkon zitten. De binnentuin is ook een fijne plek. En wil je er echt even uit, dan kun je koffie drinken bij Grand Café Alleman of een ijsje gaan eten. Er is van alles te doen in de buurt.

Meer weten?

Is wonen op de Bazuindreef iets voor jou of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 0800 - 355 55 55. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur tot 18.00 uur. 

Zorg en begeleiding

  • Samen met je persoonlijk begeleider maak je afspraken. Bijvoorbeeld over wat je zelf kan en waarbij je ondersteuning nodig hebt. Ook maak je samen een plan voor wat je nog graag wilt leren en hoe je dat gaat doen. We doen dat in kleine stapjes en vieren de successen. Het grootste compliment aan de begeleiders is als jouw familie ziet, dat je iets nieuws hebt geleerd.

    Wat je zelf kunt, doe je ook zelf. En bij wat je niet zelf kunt, krijg je hulp. Ook zijn er hulpmiddelen, bijvoorbeeld een tillift als je niet zelf uit bad kan stappen. Heb je ’s nachts hulp nodig, dan weet de slaapdienst dat via een inluistersysteem. Er komt dan iemand naar de woning om je te helpen.

    Het hele begeleidende team bestaat uit begeleiders, een gedragswetenschapper en een manager.

  • Iedereen heeft dagbesteding die bij hem past. Heb je al dagbesteding in de buurt, dan kan dat gewoon doorgaan. Ben je nog op zoek? Dan kijk je samen met je begeleider wat je leuk vindt, wat je kunt en wat je wilt leren. Daarna ga je samen op zoek naar de juiste dagbesteding.

  • Om op de Bazuindreef te kunnen wonen heb je een WLZ-indicatie nodig.

Heb je interesse?

Is wonen op de Bazuindreef iets voor jou of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 0800 - 355 55 55. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur tot 18.00 uur. Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Neem een kijkje

Meer weten?

Is wonen op de Bazuindreef iets voor jou of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 0800 - 355 55 55. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur tot 18.00 uur. 

Begeleider aan het woord

We genieten zo van de kleine dingen. Onze cliënten hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking en kunnen niet allemaal even goed praten. Als je dan ziet dat een nieuwe bewoner uitstraalt dat hij het hier naar zijn zin heeft dan voelt dat heel goed.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op