Adres en contact
Bazuindreef 139
3845 GB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Harderwijk
Bazuindreef 139

Wonen

Jij wilt wonen op een plek waar jij je veilig voelt, waar ruimte is voor jouw eigenheid, kracht en kwaliteit en waar het mogelijk is om met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) midden in de samenleving in een eigen appartement te wonen en te leven. Dan is de Bazuindreef 139 in Harderwijk misschien wel iets voor jou.

Hier wonen 14 bewoners in de leeftijd van 31 tot 69 jaar met een Niet Aangeboren Hersenletsel.
Wil je meer weten of een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons Landelijk Klantcontact via 0800 - 355 55 55. Of klik op direct aanmelden rechtsboven op deze pagina in. Wij helpen je graag!

In het kort

Samen met familie, wettelijk vertegenwoordigers en een stabiel, NAH-geschoold (multidisciplinair) team, zorgen we ervoor dat iedere bewoner tot zijn recht komt en zich waardevol voelt.

De appartementen

De appartementen maken deel uit van het wooncentrum De Bogen in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen naast elkaar met en zonder beperking. Er zijn 13 appartementen in het gebouw De Bogen en één cliënt woont elders in de wijk. De appartementen hebben een eigen voordeur en beschikken over een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en badkamer. Er is één appartement met een wat ruimere badkamer.

Je woont hier zelfstandig, er zijn geen groepsgerichte activiteiten en er worden geen gezamenlijke maaltijden genuttigd. Je kunt zelf je maaltijden bereiden in je eigen keuken of gebruikmaken van de door de Bazuindreef geregelde maaltijd.

Het gebouw heeft een mooie binnentuin, een restaurant en winkels om de hoek (zoals een Jumbo, Aldi, Etos, snackbar, kapper etc.)

De omgeving

Het zorgpark van Ermelo is vlakbij, hier kun je eventueel gebruikmaken van de medische dienst, maar ook een huisarts, tandarts en fysio is hier te vinden.

Met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, de bushalte is op 5 minuten lopen. Het treinstation van Harderwijk is op 10 minuten fietsafstand. En de snelweg de A28 (afslag Horst), is goed te bereiken.

Voor wie?

Aan de Bazuindreef 139 wonen bewoners met een NAH. Zij wonen zo zelfstandig mogelijk. De zorgverlening en begeleiding start ná de revalidatiefase van het hersenletsel (chronische fase). 

  • Bewoners kunnen zelfstandig bewegen door hun eigen appartement, al dan niet met gebruik van hulpmiddelen.
  • Bewoners kunnen zelfstandig hulp van begeleiding inschakelen, al dan niet met gebruik van hulpmiddelen.

De begeleiding

De begeleidingswijze speelt in op het spanningsveld dat zo kenmerkend is bij NAH: het streven naar autonomie enerzijds en het aangewezen zijn op hulp anderzijds.

Er wordt hier 24-uurszorg geboden en er is een slaapwacht voor calamiteiten. Er kan worden ingeluisterd door centraal inluisteren indien nodig.

Een WlZ-indicatie met grondslag LG (lichamelijke beperking) of VG (Verstandelijke beperking) en de diagnose NAH is nodig om aan de Bazuindreef 139 te kunnen wonen.

Heb je interesse?

Is wonen op de Bazuindreef 139 iets voor jou of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 0800 - 355 55 55. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur. Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op