Adres en contact
Bazuindreef 163-177
3845 GB Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Harderwijk
Bazuindreef 163-177

Wonen

Even wat boodschapjes doen. Vandaag staat in het teken van gezelligheid en lekkere hapjes. Je familie komt op bezoek, en daar horen wat voorbereidingen bij! In de supermarkt zoek je naar lekkere hapjes en drankjes. Wat slingers voor de gezelligheid is ook niet verkeerd. Snel naar huis, want de visite komt bijna!

In het kort

Aan de Bazuindreef 163-177 in Harderwijk zijn appartementen gevestigd voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op ondersteuning bij het zelfstandige leven. De bewoners gaan overdag naar dagbesteding of naar hun werk.

Het appartement

De appartementen hebben allemaal 2 kamers. Elk appartement heeft een eigen badkamer, een eigen keuken, een woongedeelte en een slaapkamer. De appartementen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Dichtbij de appartementen bevindt zich het medisch centrum van Drielanden. Verder zit op loopafstand een winkelcentrum. Hier vind je onder andere supermarkten, diverse winkels en een kapper. Ook is het muziekpark op loopafstand te bereiken.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend. Om de hoek zit een bushalte. Deze bus gaat onder andere richting Amersfoort. Verder is het treinstation van Harderwijk ongeveer 10 minuten fietsen. Er rijdt een intercity en een sprinter richting Zwolle en Utrecht Centraal. 

Voor wie?

De 6 appartementen aan de Bazuindreef 163-177 zijn geschikt voor volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking. Naast de ingeplande begeleidingsmomenten moeten zij in staat zijn om zelf contact op te nemen met begeleiding. Er wordt 24 uur zorg geboden maar begeleiding is niet voortdurend aanwezig op de locatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op