Huiselijke groepswoning jongeren LVB Monster
Adres en contact
Goudenregenstraat 119-121-123-125-127
2681 GH Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen huiselijke groepswoning in gemeente Westland
Goudenregenstraat 127 in Monster

Wonen Begeleiding

In het kort

Goudenregenstraat 127 is een groepswoning waar je met 5 andere jongvolwassenen, ouder dan 18 jaar, woont. Overdag ga je naar een zinvolle daginvulling, zoals school, werk of dagbesteding. Op de momenten voordat je hierheen gaat, of dat je weer thuiskomt is er begeleiding aanwezig. Met ondersteuning van de begeleiders werk je op jouw eigen tempo toe naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Zo lang als dat het nodig is, kan jij hier blijven wonen.

Begeleid wonen samen met leeftijdsgenoten

De woning bestaat uit drie verdiepingen, waar in totaal 5 (jong)volwassenen kunnen wonen. Het is huiselijk, ruim en modern ingericht. In deze woning wordt er gericht op het aanleren en uitbreiden van zelfredzaamheid en sociale vaardigheden. Vanuit de methodiek Tripple C / competentiegericht werken worden jongeren geholpen met het opdoen van succeservaringen. 

De begeleiding wordt vormgegeven vanuit het team Goudenregenstraat 121-125. Zij zijn dagelijks aanwezig; maandag tot en met vrijdag van 7.00-10.00 en 16.00-23.00 en op zaterdag en zondag van 7.00-23.00 uur. ’s Nachts zijn er twee slaapdiensten aanwezig.

Huiselijke groepswoning in Monster

Locatie Goudenregenstraat staat aan de rand van het gezellige dorp Monster. De woning staat aan een rustige straat. Het centrum en het strand liggen op 10 à 15 minuten lopen. De woning is goed te bereiken via het Openbaar Vervoer. Op 5 minuten lopen ligt een bushalte.

Voor (jong)volwassenen met een LVB 

Ben je (jong)volwassen (ouder dan 18 jaar) en heb je een lichte verstandelijke beperking? En ben je gemotiveerd om op een van de woningen te wonen en te trainen richting zelfstandigheid? Dan is wonen op de Goudenregenstraat misschien iets voor jou. Je woont samen met andere (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek, zoals ADHD en/of hechtingsproblematiek. Daarnaast heeft iedere (jong)volwassene overdag een zinvolle daginvulling, zoals school, werk of dagbesteding.

Andere woningen op de Goudenregenstraat

  • Goudenregenstraat 123 en 125 trainingswoning voor (jong)volwassen (18 tot 25 jaar) met een lichte verstandelijke beperking die graag zo zelfstandig mogelijk willen leren leven.
  • Goudenregenstraat 121 trainingswoning voor (jong)volwassen (18 tot 30 jaar) met een lichte verstandelijke beperking die graag zo zelfstandig mogelijk willen leren leven.

Klantcontact Monster

Wil je meer weten over begeleid wonen in Monster? Bel ons: 088-0364050 of mail naar klantcontact.monster@sheerenloo.nl.

Neem contact op