Adres en contact
Zoomweg 68
8071 EL Nunspeet
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Nunspeet
Zoomweg 68

Wonen

Vandaag staat er een fietstocht op de planning. Samen met een aantal huisgenoten en begeleiders pakken jullie de fietsen. De rit gaat dit keer naar het Veluwemeer. Onderweg stoppen jullie bij een aantal mooie plekken. Ook is er uiteraard een stop waarbij jullie in een cafeetje een heerlijke kop koffie of chocomelk drinken. Eenmaal thuis heb je een voldaan gevoel. Dat was een heerlijke fietstocht!

In het kort

Aan de Zoomweg 68 in Nunspeet zijn 16 appartementen gevestigd voor mensen met een verstandelijke beperking. De appartementen maken deel uit van het ouderinitiatief ‘Ons Huis Nunspeet’. In de appartementen wonen jongvolwassenen voor wie het niet mogelijk is om zelfstandig te wonen. Vanuit ’s Heeren Loo wordt er 24 uur per dag ondersteuning en zorg geboden. De ondersteuning richt zich vooral op ieders individuele talenten en mogelijkheden.

De appartementen

De appartementen zijn gevestigd in een groot complex. Elk appartement is ongeveer 45-55 m2 en bestaat uit een woonkamer met keuken en een slaapgedeelte. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen badkamer van ongeveer 7 m2.

In het complex zijn er een aantal algemene ruimtes waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Er zijn twee gezamenlijke woonkamers met keuken, een kantoor en een wasruimte. Ook is er een ruimte voor de slaapwacht.

Omgeving

Zoomweg 68 is een straat in Nunspeet dichtbij het mooie centrum. In het centrum vind je veel verschillende winkels en cafetaria’s. Daarnaast ligt Nunspeet aan een groot bosrijk gebied waar je eindeloos kunt wandelen. Ook ligt de mooie stad aan het Veluwemeer. Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier fietsen voordat je bij het meer bent met een prachtig uitzicht.

Om de hoek van het appartementencomplex bevindt zich een grote rotonde met bushaltes. Deze bussen gaan onder andere richting Harderwijk en het station van Nunspeet. Er rijden treinen richting Zwolle en Utrecht Centraal. 

Voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking

De appartementen zijn geschikt voor jongvolwassenen van 21 t/m 32 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op