Praktische info
Benjaminlaan 50-54
7325 BN Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Benjaminlaan 50-54

Wonen

Je wandelt door het park en geniet van het mooie weer. Je huisgenoten en de begeleiders lopen met je mee. Het is lekker rustig op het park. Na de wandeling drink je een kopje thee in de gezamenlijke woonkamer. Daarna is het tijd voor dagbesteding!

In het kort

Benjaminlaan 50-54 is een groepswoning voor mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar en richt zich op de ontwikkeling van de bewoners. Ook staan respect, zingeving en kijken naar perspectief centraal. Er wordt gewerkt met de behandelmethode Triple C. Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding.

Woning

De woning is voorzien van een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld. 

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes bij de woning te vinden. Ook is er een Aldi gevestigd om de hoek. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit
Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is bestemd voor (jong)volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 18 en 30 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op