Adres en contact
Benjaminlaan 54
7325 BN Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Apeldoorn
Benjaminlaan 54a

Wonen

In het kort

Benjaminlaan 54b is een open woning waar vier cliënten wonen. Er wordt gewerkt vanuit de visie Triple C, wat inhoudt dat er twee begeleiders zijn voor vier cliënten. Deze cliënten hebben allen een individueel dagprogramma, waar in veel gezamenlijke momenten zijn.

Woning

De woning is voorzien van een gemeenschappelijke woonkamer met keuken en daar een tuin aan vast. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. De woning biedt plek voor 4 bewoners. De leeftijd van de bewoners is tussen de 24 en 40 jaar. Deze woning staat op het woonzorgpark van Groot Schuylenburg.

Begeleiding

De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar. Er wordt volgens de Triple C methodiek gewerkt. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden van de cliënten. Een veilige plek waar zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Dagbesteding

De cliënten werken vanuit de woning. Zij hebben een aantal gezamenlijke werkbokken maar de groep wordt af en toe ook gesplitst. Tijdens de dagbesteding worden de cliënten ook begeleidt vanuit de woning. De werkzaamheden zijn transportwerkzaamheden en productiewerk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op