Begeleid wonen in Apeldoorn
Benjaminlaan 54a

Wonen

Je wandelt door het park en geniet van het mooie weer. Je huisgenoten en de begeleiders lopen met je mee. Het is lekker rustig op het park. Na de wandeling drink je een kopje thee in de gezamenlijke woonkamer.

In het kort

Benjaminlaan 54a is een groepswoning voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 18 en 30 jaar. De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar en richt zich op de ontwikkeling van de bewoners. Ook staan respect, zingeving en kijken naar perspectief centraal. Er wordt gewerkt met de behandelmethode Triple C. Overdag hebben de bewoners dagbesteding.

Adres en contact
Benjaminlaan 54a
7325 BN Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning is voorzien van een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Daarin zit een douche en een toilet. De woning biedt plek voor 4 bewoners. Deze woning staat op een prachtige plek met een groene omgeving.

Omgeving

De woning is gevestigd op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij, Cruijff court en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand te vinden en een treinstation op loopafstand. Ook zijn er meerdere winkelcentra om de hoek waar de diversiteit aan winkels groot is. Tussen vijf á tien minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Ook vind je leuke dagjes uit in Apeldoorn bijvoorbeeld naar de Apenheul, de Juliana toren of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen, in een attractie of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op