Adres en contact
Benjaminlaan 64
7325 BN Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Benjaminlaan 64
Benjaminlaan

Na een lekker kopje thee in de gezamenlijke woonkamer, ga je op pad met je huisgenoten en begeleiders. Jullie lopen een rondje door het park en gaan langs bij de boerderij. Na de wandeling neem je een heerlijk warm bad in de wellnessruimte. Even lekker ontspannen!

In het kort

Benjaminlaan 60-64 is een groepswoning voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar en richt zich op de ontwikkeling van de bewoners. Ook staan verzorging, zelfstandigheid en het creëren van een huiselijke sfeer centraal. Er wordt gewerkt met de behandelmethode Triple C. Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding.

De woning

De woning is voorzien van een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. De studio’s hebben een eigen keukenblok. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer en een eigen badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke badkamer met ligbad die gebruikt wordt als wellnessruimte. Verder heeft de woning een overdekt terras.

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes bij de woning te vinden. Ook is er een Aldi gevestigd om de hoek. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is bestemd voor jongvolwassenen met een (ernstige) verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners autisme en/of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op