Adres en contact
Koningsbeltweg 4
1329 AG Almere
Stuur een mail

Dagbehandeling Bergopwaarts Almere
Koningsbeltstraat 4

Behandelen

Kom jij net wat lastiger mee op school dan de rest van jouw leeftijdsgenoten of kan je gewoon net wat extra ondersteuning gebruiken om sterker in je schoenen te leren staan, om te leren gaan met jouw emoties en/of om te leren gaan met de mensen in jouw omgeving? Dan is de dagbehandeling iets voor jou.

In het kort

Dagbehandeling Bergopwaarts is een Naschoolse Dagbehandeling voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking, gedragsproblemen en eventuele bijkomende psychiatrische problematiek. De Bergopwaarts werkt nauw samen met PrO Almere (Praktijkonderwijs Almere) en is gehuisvest in een schoollocatie. Naast dagbehandeling wordt ambulante ondersteuning op school en indien nodig ook thuis geboden.

De Bergopwaarts is één van drie dagbehandelingen in Almere die in samenwerking met het praktijkonderwijs wordt vormgegeven. Aan de hand van activiteiten in groepsverband en individueel leren de jongeren nieuwe vaardigheden aan.

Het schoolgebouw

Je vindt de dagbehandeling in het schoolgebouw van PrO Almere op locatie koningsbeltstraat. De dagbehandeling mag van een aantal voorzieningen van de school gebruik maken, zoals het schoolplein, gymzaal en kooklokaal.

Locatie en bereikbaarheid

De dagbehandeling is gelegen in de wijk tussen de Vaarten, nabij een bedrijventerrein. De bushalte ligt op loopafstand en in ongeveer een kwartier ben je op het centraal station.

Voor wie

Op de dagbehandeling komen kinderen en jongeren tussen de 12 en 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking, en/of gedragsproblemen, en/of eventuele bijkomende psychiatrische problematiek.

Contact

Wil je meer weten over de dagbehandeling(en) of ’s Heeren Loo in het algemeen? Neem dan contact op via Dagbehandeling.Bergopwaarts@sheerenloo.nl. Wij zullen er zorg voor dragen dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt om daarmee een passend antwoord op uw vraag te krijgen.

Neem contact op