Adres en contact
Bertrand Russellstate 2
6716 SN Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen voor (jong)volwassenen in Ede
Groepswoning met studio’s

Wakker worden met een heerlijk zonnetje. Wie wil dat nou niet? Je springt je bed uit en gaat naar de gezamenlijke woonkamer. Daar staat het ontbijt al op tafel. Je huisgenoten druppelen binnen en gaan aan tafel zitten. Als iedereen er is, begin je aan een heerlijk ontbijt. De koffie wordt al gezet. Vandaag is het een gewone werkdag, maar vanavond staat er iets leuks op de planning. Een filmavond! Je kijkt er nu al naar uit. Eerst op naar je werk.

In het kort

Aan de Bertrand Russellstate 2 in Ede wonen (jong)volwassenen met een matig tot licht verstandelijke beperking. De biedt een thuis aan acht bewoners. Er is 24 uur per dag ondersteuning. De ondersteuning richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden, het aanleren van waarden en normen en het omgaan met anderen. Iedere bewoner heeft een eigen ontwikkelingsplan met daarin doelen. Hierbij worden ze gestimuleerd om de grenzen te ontdekken. De bewoners gaan overdag naar school, stage of werk.

Voor wie?

Op de Bertrand Russellstate 2 wonen momenteel acht (jong) volwassenen dames en heren met een matig tot licht verstandelijke beperking. Er zijn gezamenlijke activiteiten zoals samen eten, koffiedrinken en samen een film kijken. Sommige bewoners groeien door naar zelfstandigere woningen.

Ons aanbod

Alle bewoners hebben een studio met eigen sanitair. De overige voorzieningen, zoals de woonkamer en keuken, worden gedeeld.

De omgeving

Deze locatie bevindt zich in woonwijk De Rietkampen in Ede. Hier wonen mensen met en mensen zonder beperking als buren naast elkaar. De woonwijk heeft een winkelcentrum met cafetaria’s. In de wijk zijn ook een 
bioscoop, een sporthal, een kerkelijk centrum en een ziekenhuis. Alle voorzieningen liggen op loopafstand. Net als het park met een meertje waar je lekker kunt wandelen. Maar een rondje door de wijk kan natuurlijk ook. Vanuit het centrum van Ede is de woning goed te bereiken met de fiets, de auto of met het openbaar vervoer. Vanaf het station rijden er bussen naar de woonwijk. Met de fiets ben je binnen 15 minuten bij de woning. Ede heeft veel leuke winkels en cafetaria’s en is zeker een bezoekje waard! Aan de rand van het centrum is een NS-station. Er rijden onder andere treinen richting Nijmegen, Utrecht en Amersfoort.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op