Adres en contact
Bertrand Russellstate 4
6716 SN Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Ede
Bertrand Russellstate 4

Wonen

De appeltaart staat eindelijk in de oven. Samen met je huisgenoten heb je appels geschild en deeg gemaakt. De begeleiders hielpen mee. De appeltaart is versierd met zilveren balletjes. Je bent benieuwd hoe hij smaakt. Ondertussen doe je een spelletje met je huisgenoten. Dan klinkt de piep. De appeltaart is klaar! Iedereen krijgt een stuk appeltaart bij de koffie of thee. En de slagroom mag natuurlijk niet ontbreken.

In het kort

Aan Bertrand Russellstate 4 wonen 8 volwassenen met een verstandelijke beperking onder begeleiding. De begeleiding zorgt voor duidelijkheid en structuur. Ook is er veel aandacht voor gezelligheid en activiteiten. Het stimuleren van de zelfredzaamheid staat centraal. Het dagbestedingscentrum ‘Rietkampen’ is op loopafstand. Veel bewoners hebben daar dagbesteding.

Woning

De woning is vrijstaand en onderdeel van een cluster van 8 woningen van ’s Heeren Loo. De woning heeft een ruime en lichte woonkamer met een open keuken. Ook heeft de woning een besloten tuin. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, die deels op de begane grond en deels op de verdiepen zijn gelegen. Op de begane grond is ook een badkamer met toilet. Boven zijn toiletten, 2 douches en een badkamer met een ligbad.  

De begane grond van de woning is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Omgeving

De woningen staan in Ede in de woonwijk ‘De Rietkampen’. Hier wonen veel gezinnen met kinderen. Mensen met en mensen zonder beperking wonen als buren naast elkaar. In de buurt zijn scholen, speeltuinen en sociale voorzieningen. Ook is er een buurtcentrum en een sportschool. Een park met grote vijver is dichtbij. 
Op 200 meter afstand is een bushalte.

Het centrum van Ede ligt op 2 kilometer afstand. Daar zijn winkels, restaurants en cafetaria’s. De winkels liggen dicht bij elkaar. Vanaf het treinstation Ede-Centrum vertrekken treinen naar Amersfoort en station Ede-Wageningen. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wonen in 8 bewoners met een uiteenlopende zorgvraag. Per bewoner bekijken we, wat hij of zij nodig heeft.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op