Adres en contact
Bertrand Russellstate 6
6716 SN Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Ede
Bertrand Russellstate 6

Wonen

Je komt net terug van de dagbesteding. Als je de gezamenlijke woonkamer binnenloopt, voel je je meteen thuis. Een paar van jouw huisgenoten genieten van een kopje koffie. Nadat jij erbij bent gaat zitten, krijg je ook een kopje koffie van de begeleiding. Uiteraard met iets lekkers erbij. Dan is het alweer bijna tijd voor het avondeten. Nog even muziek luisteren voordat je aan tafel gaat.

In het kort

De Bertrand Russellstate 6 is een vrijstaande woning voor volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding. We zorgen voor structuur, duidelijkheid en rust.
Behalve de vaste bewoners, zijn er ook af en toe logees.
Overdag gaan de bewoners naar dagactiviteitencentrum Rietkampen op loopafstand.

Woning

De woning is vrijstaand en onderdeel van een cluster van 8 woningen van ’s Heeren Loo. De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met open keuken. De bewoners hebben een eigen slaapkamer op de begane grond. De badkamers worden gedeeld en zijn ook op de begane grond. Er is een (aangepast) ligbad.

Omgeving

De woningen staan in Ede in de woonwijk ‘De Rietkampen’. Hier wonen veel gezinnen met kinderen. Mensen met en mensen zonder beperking wonen als buren naast elkaar. In de buurt zijn scholen, speeltuinen en sociale voorzieningen. Ook is er een buurtcentrum en een sportschool. Verder heb je een mooi park met vijver aan de rand van de wijk. Op 200 meter van de woning is een bushalte met bussen naar het station en het centrum.

In het gezellige centrum van Ede zijn winkels, restaurants en cafetaria’s. Net buiten het centrum is het treinstation met treinen richting Amersfoort en Ede-Wageningen. Het centrum van Ede ligt op ongeveer twee kilometer van de woning. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. De bewoners hebben veel medische zorg nodig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op