Adres en contact
Beukenhout 35-36
1787 RB Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Beukenhout 35-36

Wonen

Je wordt rustig wakker en begint de dag met een ontbijt in de gezamenlijke woonkamer. Na het ontbijt maak je samen met een aantal huisgenoten een korte wandeling door het woonzorgpark. Heerlijk om even in de buitenlucht te zijn.

In het kort

Beukenhout 35-36 is een woning voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners.  We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een andere locatie. We doen regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en een eigen badkamer.
De woning heeft een internetaansluiting, televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn onder andere een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij.

Buiten het woonzorgpark heeft ’s Heeren Loo ook dagbestedingslocaties. Eén daarvan is  cadeauwinkel De Boterbloem, met een textielatelier. 

De omgeving heeft goed openbaar vervoer. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op