Adres en contact
Sportlaan 2
2681 JD Monster
088 - 036 40 50 Stuur een mail

Bewegingscentrum Boei in Monster
Sportlaan 2

Vrije tijd

Bewegen voor mensen met een verstandelijke beperking in Monster

Yes, vandaag gaan jullie zwemmen! Elke week doen jullie dit. Met de hele woongroep zijn jullie naar het zwembad gekomen hiervoor. Eerst omkleden, dan douchen en eindelijk mag je het water in! Je doet je neus dicht, neemt een aanloop en je gaat als een kaars op het water af. Als een speer glijd je door het water heen, Je komt snel weer boven water, en ademt weer in. “Mooie sprong!” roept je huisgenootje. Wat is het water lekker! De agoog heeft een paar oefeningen bedacht, waardoor je nog wat meer ontspant tijdens het zwemmen. Je doet erg je best, en het lukt al steeds beter. Je krijgt een compliment: “Wat ontspan je goed, je gaat echt vooruit!”

In het kort

Binnen de afdeling beweging hebben wij drie ruimtes: gymzaal, zwembad en luchthal/fitnessruimte. In de gymzaal stellen de bewegingsagogen de groepen samen. Je zit altijd met mensen in de groep die ongeveer hetzelfde aankunnen als jij. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn dat je iets niet kunt! Ook kun je naar het zwembad met je dagbesteding of woongroep, hiervan maken wij een rooster.

Verhuur ruimtes

  • Sportverenigingen en zorginstellingen kunnen onze ruimtes op contractbasis huren voor activiteiten, met of zonder begeleiding van onze bewegingsagogen.
  • Sportzaal voor maximaal 15 personen
  • Sportzaal met springkussen voor maximaal 10 personen

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Waar ligt het?

Het gebouw ligt aan de buitenkant van het terrein Het Westerhonk in Monster.

Sporten voor elk niveau

Sporters bij ons variëren in beperking van lichte verstandelijk beperkt tot ernstig meervoudig beperkt (EMB). Wij zorgen ervoor dat je altijd kunt meedoen met een activiteit op jouw niveau.

Laatste nieuws

Contact en openingtijden

Bewegingscentrum Boei
Sportlaan 2
2681 JD Monster

T: 088 - 036 40 50
E: bew.centrum-westerhonk@sheerenloo.nl

Openingstijden:

Openingstijden op aanvraag.