Adres en contact
Biezenland 24-26
2201 JZ Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een nieuwbouwwijk aan de rand van Noordwijk
Biezenland 24-26

Wonen

Vanmiddag heb je zin in een wandeling, dus zeg je de groep even adieu en trek je je eigen plan. Het is fijn als je bij thuiskomst even een kopje thee kan drinken in de gezamenlijke woonkamer.  


In het kort

Op de Biezenland wonen jongere en oudere mensen met een lichte verstandelijke beperking. Wij bereiden jou voor op een leven waarin je zelfstandiger woont. Ook wanneer je bij ons blijft wonen, helpen we om je zelfstandigheid te vergroten. Je woont in een huiselijke sfeer met mensen van allerlei leeftijden. We eten samen en brengen veel tijd door met zijn allen. Als je je even wilt terugtrekken, kan dat, want je hebt een eigen kamer met eigen badkamer. ´s Nachts houdt een slaapwacht in de gaten hoe het met je gaat via een uitluistersysteem.

De woning / het gebouw

De woning heeft 3 verdiepingen. Iedereen heeft een eigen slaapkamer met badkamer en wc. Op de begane grond is een gezellige woonkamer met open keuken en vanuit hier kom je bij de tuin. De kantoorruimte heeft een kleine badkamer. Boven zijn 3 slaapkamers en een aparte wasruimte. Op de zolder zijn 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een kitchenette.
De woning is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is een lift in het gebouw.

De wijk en omgeving

De woning staat in de levendige nieuwbouwwijk Boechorst, vlakbij de N206 aan de rand van Noordwijk. Het is een mooie omgeving met weids uitzicht over de bollenvelden. Voor de deur zijn parkeerplaatsen. In de wijk wonen veel gezinnen met jonge kinderen, wat voor levendigheid zorgt. Het contact met de buren is goed. Ook houden we contact met de wijkvereniging.

Winkels en voorzieningen

Boodschappen doen we met de auto of op de fiets. Sommige bewoners lopen graag naar de winkels in Noordwijk-Binnen, dit is een kwartiertje lopen. Je kunt met het openbaar vervoer naar de plaatselijke huis- of tandarts. Voor paramedische ondersteuning en vrijetijdsbesteding gaan we vooral naar woonzorgpark Willem van den Bergh van 's Heeren Loo op 3 kilometer afstand. 

Openbaar vervoer

De bushaltes staan op minder dan 500 meter. Noordwijk aan Zee is prima bereikbaar. Met de bus naar het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk betekent één keer overstappen.

Voor wie

De woning is voor mensen met een lichte verstandelijke beperking die redelijk zelfstandig zijn. We hebben ervaring met bijkomende problematiek, zoals problemen rond de puberteit, problemen met samenwonen, niet-aangeboren hersenletsel, autisme en psychische stoornissen. We begeleiden jou in de groep en individueel. Als het nodig is kun je terugvallen op de 24-uursbegeleiding in één van de andere gebouwen van ’s Heeren Loo.

Heb je een vraag of wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op