Adres en contact
Bisschopsweg 142
3817 BZ Amersfoort
Contact opnemen Direct aanmelden

Bisschopsweg 142
Bisschopsweg

Je wordt wakker in je eigen slaapkamer. Je moet uit bed, want je moet zo naar school. Gelukkig smeert je gezinsouder al wat boterhammetjes. Na een lekker ontbijt ga jij naar school. Als je ‘s middags thuiskomt is het tijd om met z’n allen wat te drinken en bij te kletsen. Vervolgens ga je met een vriendje of vriendinnetje spelen. ‘s Avonds wordt er nog met zijn allen gezellig gegeten. Je voelt je hier echt thuis.

In het kort

Aan de Bisschopsweg 142-144 wonen jongeren die leren om zelfstandiger en zelfredzamer te worden. De jongeren hebben een lichte verstandelijke beperking en leer-/gedragsproblemen. De jongeren wonen in een gezinshuis samen met andere kinderen. In het weekend ontbijten we samen. Ook drinken we samen thee na schooltijd. Daarna hebben de kinderen een (vast) eigen programma.

De woning

De woning bestaat uit 2 aaneengesloten eengezinswoningen. Je beschikt over een eigen slaapkamer. Je woont samen met 6 andere kinderen. 3 van deze kinderen zijn de biologische kinderen van de gezinshuisouders.

De omgeving

Het gezinshuis bevindt zich in een leuke en dynamische omgeving. Zo woon je op enkele minuten lopen van de binnenstad. Daarnaast is het mooie park Randenbroek om de hoek! Hier kun je heerlijk wandelen of picknicken. Ook zijn er in de omgeving veel sportplekken aanwezig.

In het centrum van Amersfoort zijn veel winkels te vinden. Ook heb je veel leuke cafetaria’s en restaurants.

Voor wie

In het gezinshuis aan de Bisschopsweg is plaats voor 4 kinderen met een (lichte) verstandelijke beperking en/of leer- of gedragsproblemen. De leeftijd ligt tussen 4 en 18 jaar. Woon jij graag in een echt gezin? En woon jij graag op een locatie dichtbij de binnenstad? Dan is het gezinshuis aan de Bisschopsweg echt iets voor jou!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op