Adres en contact
Bleihof 7
2215 XS Voorhout
Contact opnemen Direct aanmelden

Bleihof 7
Bleihof

Het is zaterdagavond. Tijd om met de groep van Bleihof 7 naar het jongerencentrum te gaan. Er is vanavond een speciale avond voor jongeren met een verstandelijke beperking. Je hebt je hier al de hele week op verheugd! Je hebt je nieuwe t-shirt en een mooie broek aangetrokken en een vleugje parfum opgespoten. Samen met de begeleiding fietsen jullie erheen. Als jullie het gebouw binnenlopen ziet het er prachtig uit: overal gekleurde lichtjes en zelfs lasers. De dj draait muziek met een goede beat, je begint al te dansen. Dan even een drankje halen bij de bar.

De karaoke begint. Je loopt terug naar de rest van de groep en vrolijk pak je de microfoon. Uit volle borst zing je mee met Nick & Simon. Jullie hebben de grootste lol. Het klinkt niet altijd even mooi, maar dat maakt niet uit, want je hebt de avond van je leven. Dit is echt genieten!

In het kort

Op Bleihof 1-7 wonen 15 jonge bewoners in 2 groepen: op nummer 7 wonen 8 mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Op nummer 1 wonen 7 mensen een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Van hen hebben 2 een meervoudige beperking. Het team van medewerkers begeleidt de bewoners van beide huizen.

De woning / het gebouw

De voormalige 4 woonhuizen aan de Bleihof 1 tot en met 7 zijn verbouwd tot 2 groepswoningen. Op beide woningen zijn op de begane grond een zitkamer met open keuken, een badkamer en een rolstoeltoilet. Ook zijn hier 2 slaapkamers voor mensen met een lichamelijke beperking. Op de 1e en 2e verdieping zijn in totaal 13 slaapkamers. Op Bleihof 1 is een traplift naar de 1e verdieping. Er is een gedeelde kamer voor de slaapwacht.

De omgeving

De woning ligt in een rustige groene wijk aan een woonerf, met in het midden een speelplein. In de buurt wonen veel gezinnen met jonge kinderen. Op 10 minuten lopen zit een jongerencentrum, dat af en toe een activiteit voor verstandelijk beperkte jongeren organiseert. Een café en een huisartsenpraktijk liggen op 5 minuten fietsen. Zowel met de auto als met het ov is de Bleihof goed bereikbaar.

Voor wie

Deze woningen zijn geschikt voor jongeren of jong volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding. ’s Nachts is er een slaapdienst en beluisteringssysteem. We hebben ervaring met het begeleiden van mensen met bijkomende problematiek zoals autisme, epilepsie en andere lichamelijke beperkingen. We zorgen voor een veilig thuis waar de bewoners zich kunnen ontwikkelen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op