Boerderij en kwekerij Boldershoeve
Pa Hoeklaan 32 in Druten

Werk of dagbesteding

Op de boerderij en kwekerij is van alles te doen. Jij verzorgt de planten. Ook houd je het terrein schoon en zorg je ervoor dat alles er netjes bij staat. Je vindt het heerlijk om met je vingers tussen het groen te werken.

In het kort

Op Boerderij en kwekerij Boldershoeve werken mensen met een beperking. Zij verzorgen de dieren of werken op de kwekerij. Ze verkopen eigen producten, zoals eieren, honing, groenten en planten.

Adres en contact
Pa Hoeklaan 30
6651 TG Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Wil jij werken op een boerderij en kwekerij?

Vind jij het leuk om met dieren of planten te werken? Dan is werken op Boldershoeve iets voor jou. De meeste werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de dieren en planten en het schoonhouden van het terrein. Ook ben je welkom als je het leuk vindt om met hout te werken of om producten te maken voor de natuur. Denk bijvoorbeeld aan vogeltaarten en aan het verven van nestkasten en potten.

Omgeving

Boerderij en kwekerij Boldershoeve staat midden in de woonwijk, op locatie Boldershof in Druten. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum van Druten ligt de Waal. Een prachtige moerasachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen. Verder ligt deze locatie op steenworp afstand van het Laakbos met rolstoelvriendelijke paden.

Voor wie?

Voor de werkzaamheden is het handig wanneer je voor een groot deel zelfredzaam en mobiel bent. De begeleiding kijkt daarbij goed naar wat jij leuk vindt om te doen en wat mogelijk is.

Bereikbaarheid

Boerderij en kwekerij Boldershoeve ligt midden in de woonwijk. Vanaf het centrum van Druten vertrekken bussen naar onder andere Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.30 - 16.30 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op