Adres en contact
Hertenlaan 11
2201 ZG Noordwijk
088 - 036 31 87 Stuur een e-mail

Boerderij d'Overkant in Noordwijk
Hertenlaan 11

Vrije tijd Werk of dagbesteding

Genieten van de rare sprongen van de geitjes? Of kijken bij de pasgeboren lammetjes? Of de leuke activiteiten bezoeken die het team van de boerderij regelmatig organiseert? Je bent van harte welkom aan de Hertenlaan 11.

In het kort

De Boerderij d'Overkant is een dagbesteding voor 12 mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking. Op de kinderboerderij verzorgen zij de dieren of onderhouden de boerderij. Ook is er een terras bij de kinderboerderij, waar je lekker koffie kunt drinken.  Deelnemers van de dagbesteding kunnen ook een handje helpen bij de bediening.

Voor bezoekers

Je kunt je de hele dag vermaken met het kijken naar onze dieren. Wij hebben pony’s, emoes, geiten, cavia’s, konijnen, varkens, eenden, kippen en schapen. En als je moe bent van het knuffelen met de beesten, kun je uitrusten met een kop koffie, thee of warme chocolademelk in het restaurant.

Ook organiseren we regelmatig activiteiten, zoals een schaapscheerdag, een workshop tajine maken of een muzikant op het terras.

Bij ons werken

De werkzaamheden

Natuurlijk kun je bij ons voor de dieren komen zorgen en de boerderij onderhouden. Maar dat is niet alles. Ben jij een echt horecamens? Dan kun je komen helpen met koffie schenken en bedienen op het terras. De bezoekers op het terras zijn er maar wat blij mee.

Heb je behoefte aan afwisseling? Dan kun je ook  papier ophalen met brommobielen in de omgeving. Of visverkopen op het woonzorgpark en omgeving met een visverkoopwagen. 

Bij alle activiteiten krijg je professionele en persoonlijke begeleiding. 

Wie werken hier?

De groep die op de boerderij werkt is gevarieerd: jong en oud, mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking. Het is wel belangrijk dat je graag buiten bent of het leuk vindt om in de horeca te werken.

Wil je ook een handje komen helpen? Dan kun je altijd contact opnemen.

Praktische informatie

Boerderij d'Overkant staat op woonzorgpark Willem van den Bergh met veel woningen en dagbestedingslocaties van ’s Heeren Loo. De boerderij is gelegen in de Duinzone. Er zijn mooie wandelpaden. Zowel de wijkbewoners als mensen uit de omgeving zijn hier welkom.

Bij de ingang van het park is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Adres

Hertenlaan 11
2201 XS  Noordwijk
088 - 036 31 87
E-mail
Facebook

Openingstijden

Maandag t/m woensdag: 10:00 – 16:00
Donderdag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: 10:00 – 16:00
Zondag: 10:00 – 16:00

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op