Adres en contact
Prijsseweg 16
4105 LE Culemborg
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding op boerderij De Witte Schuur in Culemborg
Prijsseweg 16

Werk of dagbesteding

Meeeeh! Hoor jij het gemekker van de schapen al? De week begint, dus is het weer tijd om lekker te werken op de boerderij. Trek je oude kleren aan, want je blijft zeker niet schoon vandaag! Na het verzorgen van de schapen, kun je meteen naar het theehuis. Daar bied je de gasten met je mooiste glimlach een lekker kopje muntthee aan. Vergeet niet om de honden een knuffel te geven!

In het kort

De Witte Schuur is de schapenboerderij van de familie van Herwijnen. Zij stellen de boerderij beschikbaar voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is elke dag genoeg werk te doen, zoals hout zagen en snipperen of stallen uitmesten. Twee begeleiders en een aantal vrijwilligers ondersteunen je daarbij. Jullie werken in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Dagbesteding

Op de dagbesteding maken we gebruik van een groot activiteitencentrum. Hier horen ook een toilet en keuken bij. Er is een gezamenlijke woonkamer met een eettafel. In de winter steken we de open haard aan, lekker knus. Alle ruimtes zijn rolstoelvriendelijk.

Buiten werken en werk met dieren

Zijn schapen niet je favoriete dieren? Geen zorgen, op de boerderij lopen ook kippen, koeien, varkens, geiten, honden en konijnen rond. Op het land kun je eindeloos avonturen beleven, en dat terwijl je aan het werk bent. Je vindt er een moestuin, boomgaard, bakkerij, atelier, theeschenkerij en houtwerkplaats. Verder is er een boerderijwinkel. Daar verkopen we bijvoorbeeld kerstpakketten die misschien jij wel hebt gemaakt!

Wie werken hier?

Op de dagbesteding werken mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zij functioneren goed in groepsverband. Jong en oud, man en vrouw; de groepssamenstelling is erg gevarieerd. Ook voor rolstoelgebruikers is de omgeving geschikt. Ben jij gek op dieren en de natuur en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Neem dan vooral contact op!

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt de zorgboerderij in de Neder-Betuwe, vlak achter de dijk bij de rivier de Lek. Een bushalte is op loopafstand, maar veel mensen komen met de taxi naar ons toe.

Adres en contactgegevens

Prijsseweg 16
4105 LE
Culemborg
www.de-witteschuur.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op