Adres en contact
Oostendorperstraatweg 65
8097 PL Oosterwolde
Contact opnemen Direct aanmelden

Boerderij Op ’t Schroat in Oosterwolde
Oostendorperstraatweg 65

Werk of dagbesteding Winkel

Welkom bij boerderij Op 't Schroat in Oosterwolde. Hier kun je genieten van de dieren en in de boerderijwinkel leuke cadeautjes en woonaccessoires kopen.

Wil je bij ons komen werken? Dat kan natuurlijk ook! Bij ons breng je de hele dag door midden in de natuur: je zou bijna vergeten dat je aan het werk bent, zo rustig word je ervan.

In het kort

Op 't Schroat is een dagbestedingslocatie van 's Heeren Loo. Hier werken mensen met een (lichte) verstandelijke beperking op de boerderij. Zij helpen bij het onderhouden en verzorgen van de dieren of werken in het atelier en de boerderijwinkel.

Over Op ’t Schroat

Als bezoeker kun je bij ons een lekker kopje koffie of thee krijgen, bij de dieren kijken en leuke cadeaus en woonaccessoires kopen in de boerderijwinkel. Deze cadeaus en woonaccessoires zijn gemaakt in ons atelier. De medewerkers van Op 't Schroat helpen je graag!

Neem ook eens een kijkje in onze belevingstuin. Dat is een ontmoetingsplaats voor iedereen. Er is een jeu de boules-baan, water- en zandspeelplaats en dierenweide.

Bij ons komen werken?

Zoek je dagbesteding en heb je een een (lichte) verstandelijke beperking? Dan zijn er klusjes voor jou. Wat dacht je van het voeren van de vogels of de geitjes? 
Doe je liever creatief werk? Ook dan zijn er voldoende opties. Bij ons op het atelier kun je onder begeleiding je eigen cadeautjes maken. Als je graag contact hebt met klanten, kun je helpen in de winkel.
Daarnaast heeft dagbesteding Oosterwolde een belevingsgroep voor mensen met een specifieke zorgvraag.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, dan kun je altijd contact opnemen.

Locatie en bereikbaarheid

Boerderij Op ‘t Schroat staat vlakbij landgoed Morren in het Gelderse Oosterwolde. Een bus stopt vlakbij. Door de prachtige omgeving is een bezoek aan onze boerderij prima te combineren met een fiets- of wandeltochtje: stop tijdens je rit eens bij ons voor een koffiepauze.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:45 – 15:45

Adres en contact 

Oostendorperstraatweg 65
8097 PL Oosterwolde (GLD)
06 – 11 71 51 38
Leerwerkbedrijf.Elburg-Oldebroek@sheerenloo.nl

Facebook

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op