Adres en contact
Boreasplantsoen 23
6846 XL Arnhem
Contact opnemen Direct aanmelden

Boreasplantsoen 23*
Boreasplantsoen

Bijna weekend! Nog een dagje werken. Dit weekend komen er vrienden op bezoek voor een spelletjesmiddag. Je hebt er zin in. Na het werk ga je nog even langs de supermarkt. Bij een spelletjesmiddag horen lekkere hapjes!

In het kort

Aan het Boreasplantsoen in Arnhem wonen jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een eigen studio waarin ze leren zo zelfstandig mogelijk te wonen. De begeleiding komt vanuit locatie de Schuytgraaf en is 24 uur per dag beschikbaar.

De studio’s

Er zijn in totaal 3 studio’s. Elke studio is geschikt voor 1 bewoner. De studio bestaat uit een woon/slaap gedeelte, een keuken en een badkamer.

Omgeving

De studio’s zijn gevestigd in een leuke, levendige wijk in Arnhem. Op loopafstand vind je verschillende supermarkten, cafetaria’s en bushaltes. Ook het station Arnhem Zuid is lopend te bereiken. Het centrum van Arnhem ligt wat verder, maar is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

In Arnhem heb je onder andere leuke restaurants, cafetaria’s en een mooie bioscoop. Er worden daarnaast regelmatig sociale activiteiten georganiseerd bij de buurtlocaties van ’s Heeren Loo.

Een dagje natuur? Maak dan een mooie wandeling langs de Nederrijn of neem een kijkje in Park De Steenen Kamer of Park Zypendaal.

Voor wie?

De studio’s zijn bestemd voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op