Adres en contact
Harderwijkerweg 36
3852 AD Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Bos en Heide
Harderwijkerweg 36

Behandelen

In het kort

Bos en Heide is een behandelgroep voor jongeren. Hier wonen 9 jongeren onder 24-uursbegeleiding. De jongeren zijn tussen de 16 en 22 jaar oud en hebben een licht verstandelijke beperking. Ieder heeft een eigen plan, dat we samen opstellen. Er wordt gekeken wie de persoon is en wat zijn/haar kracht is. Overdag gaan de jongeren naar school of werk. Bij Bos en Heide hebben de jongeren een plek waar ze zich thuis mogen voelen en waar ze zich verder kunnen ontwikkelen.

De locatie

De locatie bevindt zich aan de Harderwijkerweg. Het is een groot vrijstaand huis met een grote groene achtertuin. Iedereen heeft een eigen kamer met wasbak. De sanitaire voorzieningen worden gedeeld. Er zijn ook 2 studio's aanwezig. Deze bestaan uit 2 kamers, een slaapkamer en een woonkamer met een eigen keukenblokje. De studio’s hebben ook een eigen badkamer en wc. Verder is er een gezamenlijke woonkamer en een grote keuken aanwezig waarin iedereen kan samenkomen. Er zijn ook twee kleine keukens, waarin de jongeren zelfstandig kunnen (leren) koken.

Begeleiding

Een begeleider staat altijd voor je klaar. ‘s Nachts is een slaapwacht aanwezig. Je maakt samen met je persoonlijk begeleider afspraken. Bijvoorbeeld over wat je zelf kan en over waarbij je ondersteuning wilt. Ook maak je samen een plan voor wat je nog graag wilt leren en hoe je dat gaat doen. We kijken ook samen met jou naar je toekomst. Natuurlijk bespreken we dat ook met je ouders en/of andere familie.

Omgeving

Bos en Heide ligt aan de grote weg richting Harderwijk en Putten. Binnen 5 minuten sta je in het centrum van Ermelo met diverse winkels en supermarkten. Achter het huis ligt een bosrijk gebied. Het ligt 10 minuten van station Ermelo.

Voor wie?

Bos en Heide is voor jongeren met een licht verstandelijke beperking met een behandelvraag. Een aantal jongeren hebben daarnaast ook nog een gedragsstoornis zoals hechtingsproblematiek, ADHD of autisme.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op