Zelfstandig wonen met begeleiding (jongens)
Bossulaan

Wonen

In het kort

Wil jij jezelf ontwikkelen en groeien naar zelfstandig wonen? De Bossulaan is een ontwikkel huis richting de zelfstandigheid voor jongvolwassen mannen met een lichte verstandelijke beperking. Aan de Bossulaan 37-39 wonen negen jongeren (alleen jongens) tussen de 17 en 25 jaar. Je hebt hier je eigen kamer met douche en toilet. De jongeren gaan naar school, dagbesteding of werk.

Adres en contact
Bossulaan 37-39
8301 BJ Emmeloord
Contact opnemen Direct aanmelden

Hoe zien de appartementen eruit?

Je woont hier met negen jongeren. Je hebt een eigen kamer met een douche en een toilet. Er is een centrale gang waar alle ruimtes zich aan bevinden. Er zijn 2 huiskamers met daarnaast een keuken waar wij samen met jou de lekkerste maaltijden kunnen klaarmaken. Buiten is een ruime tuin die deels overdekt is.

Op een hofje in Emmeloord

De Bossulaan is een kleine voorziening voor begeleid wonen met 10 plaatsen. De Bossulaan ligt in een rustige woonwijk, heeft een grote tuin en ligt op loopafstand van het centrum. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer met eigen douche en toilet. De Bossulaan heeft een gezamenlijke woonkamer, wasruimte en naast de hoofdkeuken een oefenkeuken. 

Wat voor jongeren wonen hier?

De ondersteuningsvragen van de cliënten liggen op sociaal-emotioneel niveau: ‘Leer jij ons hoe we met elkaar om moeten gaan en hoe we weerbaarder worden? Ondersteun jij ons bij het ontdekken van ‘wie ben ik'? Op praktisch niveau liggen de ondersteuningsvragen bij boodschappen doen, omgang met geld, schoonmaken en onderhouden van eigen slaapkamer en/of sanitair’. 

De cliënten worden op alle levensgebieden ondersteund en gestimuleerd richting de zelfstandigheid. De Bossulaan is een ontwikkel huis om de cliënt voor te bereiden op een volgende fase in hun leven.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op