Kansrijk in Wekerom
Bosuillaan 23

Werk of dagbesteding Leren en school

Bij Kansrijk ontwikkelen jongeren zich op het gebied van praktische vaardigheden en zelfstandigheid. Samen kijken we welk niveau het beste bij hen past.

In het kort

Kansrijk is gevestigd op woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Bij Kansrijk komen jongeren voor dagbesteding en zorg/onderwijs. De begeleiding richt zich op zelfstandigheid en praktische vaardigheden. Daarbij kijken we per leerling welk niveau bij hem of haar past. De begeleiding werkt met de methode Geef me de 5! en Triple-C.

Adres en contact
Bosuillaan 23
6733 SP Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Kansrijk

Kansrijk heeft drie klaslokalen waarin wij lesgeven. Het onderwijs bestaat uit onder andere tellen, lezen en schrijven. Daarnaast geven wij les in praktische vaardigheden en stimuleren wij de zelfstandigheid van de leerlingen. 

Omgeving

Woonzorgpark De Hartenberg kent ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Zo zit er een kinderboerderij op het park, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar af. Dichtbij vind je het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf Kansrijk. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

Kansrijk is er voor jongeren die niet (meer) functioneren binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs vanwege moeilijk verstaanbaar gedrag. De jongeren hebben een laag ontwikkelingsniveau. Daarnaast hebben de meeste jongeren een stoornis binnen het autisme spectrum.

De leeftijd van de jongeren ligt tussen de 5 en 17 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op