Adres en contact
Bosweg 16
2681 JK Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Bosweg 16
Bosweg

Vandaag is het een mooie dag op woonzorgpark Westerhonk. De zon schijnt en je hoort de vogels fluiten. De begeleiding neemt je mee naar de kinderboerderij. Jouw lievelingsdieren zijn de kuikentjes. Ze zijn net geboren, wat schattig! Als je voorzichtig bent mag je ze misschien wel even aanraken. Kijk wel uit dat mama kip niet in je vingers pikt!

In het kort

De woningen aan Bosweg 2 t/m 16 zijn onderdeel van een paviljoen met 8 groepen voor senioren met een verstandelijke beperking. De begeleiding zorgt voor een goede oude dag in een veilige omgeving voor alle bewoners. Omdat de bewoners behoefte hebben aan voorspelbaarheid, zorgen we voor zoveel mogelijk structuur. Ook vinden we het belangrijk dat zij zo zelfstandig mogelijk blijven.

In de centrale hal van het gebouw is dagbesteding De Branding. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk snoezelen.

Het gebouw

De woningen zijn onderdeel van een paviljoen met 8 groepen. Alle woningen zijn op de begane grond en komen uit in een centrale hal. Daar vinden vaak gezamenlijke activiteiten plaats. Elke woning heeft een eigen voordeur, een gemeenschappelijke woonkamer, een keuken en een terras. Natuurlijk heb je een slaapkamer voor jezelf. Je deelt de badkamers. Dankzij de grote ramen is het gebouw mooi licht.

Wonen achter het strand

Het Westerhonk
De woningen staan op het woonzorgpark Het Westerhonk, een bijzondere plek in het Westland. Hier wonen en werken mensen met en zonder verstandelijke beperking. Je vindt er onder andere een gymzaal, kinderboerderij en een restaurant.

Daarnaast zijn er ook medische voorzieningen zoals een polikliniek met artsen, tandarts, fysio- en ergotherapie.

Strand Molenslag

Monster ligt vlak aan de kust, dus ga lekker een dagje uitwaaien met de begeleiding: de Noordzee is op loopafstand!

Dagbesteding De Branding

In onze centrale hal is de dagbesteding De Branding. De activiteiten zijn vooral gericht op beleving, zoals snoezelen. Sommige deelnemers doen productiewerkzaamheden. Daarnaast proberen we om één keer per per week samen te wandelen. De sfeer op De Branding is ontspannen. We houden rekening met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Ook begeleiden we je bij de achteruitgang in mogelijkheden door het ouder worden.

Bij ons komen wonen?

De woningen zijn voor senioren met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Vaak hebben ze ook andere ziektebeelden en beperkingen, zoals immobiliteit, dementie, visuele en auditieve beperkingen. Sommige bewoners hebben gedragsproblemen.

Heb jij behoefte aan een veilige gestructureerde omgeving? Neem dan contact met ons op.

Adres en contact

Bosweg 2-4-6-8-10-12-14-16
2681 JK
Monster

De Branding

Bosweg 2
088 036 41 51
dagbesteding.de-bra@sheerenloo.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op