Adres en contact
Botter 3-5-7-9
3863 EC Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in woonwijk Corlaer in Nijkerk
Botter 3-5

Wonen

Even een wandeling door het stadspark. Het is mooi weer en de middag zit er alweer bijna op. Je hebt lekker gewerkt bij de dagbesteding. In het stadspark kun je tot rust komen. Je hoort de vogels fluiten en bewondert de mooie kleuren van de natuur. Na de wandeling loop je samen met je begeleider weer terug naar huis. Thuis wordt al druk gekookt. Je gaat in de gezamenlijke woonkamer zitten totdat het eten klaar is.

In het kort

Aan de Botter wonen mensen met een matige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiding richt zich op ieders persoonlijke doelen en wensen. Ook zorgen zij voor structuur en een positieve sfeer. De bewoners werken aan hun persoonlijke doelen. Daarnaast is er genoeg tijd voor ontspanning en leuke activiteiten. De meeste bewoners gaan overdag naar dagbesteding of werk.

Woning

Botter 3-5 is een woning die bestaat uit 4 geschakelde delen. Het zijn 4 eengezinswoningen die zijn omgebouwd tot een groepswoning. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De slaapkamers zijn zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Elk gedeelte heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. De bewoners delen de badkamers. Deze bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping. De woning heeft een grote tuin.

Omgeving

De woning staat in de redelijk nieuwe woonwijk ‘Corlaer’ in Nijkerk. Daar wonen mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Het centrum van de woonwijk met winkels en cafetaria’s is dichtbij. Het centrum van Nijkerk is ongeveer 10 minuten fietsen. Hier vind je winkels, restaurants en cafetaria’s. Daarnaast zijn er dagbestedingen en werklocaties in de buurt. Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is per fiets goed te bereiken. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is per fiets goed te bereiken. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie? 

De woningen zijn geschikt voor (jong)volwassenen met een matige verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 20 en 35 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op