Logeerhuis Botter in Nijkerk
Botter 7-9

Wonen

In Nijkerk is logeerhuis Botter gevestigd. Wij zijn een logeerhuis voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen bij ons logeren, maar ook in deeltijd wonen. Overdag gaan zij naar school of naar de dagbesteding.

In het kort

Bij logeerhuis Botter kun je logeren en in deeltijd wonen. Logeren kan in weekenden en in schoolvakanties, maar ook op doordeweekse dagen zijn er mogelijkheden. Indien het vervoer is geregeld. Het deeltijd wonen is als tussenfase voor jongvolwassenen die na een tijdje onder begeleiding zelfstandiger willen gaan wonen. Zij komen dan om de week bij ons, en bij hun ouders thuis, om zo de overgang naar zelfstandiger wonen soepel te laten verlopen.

Adres en contact
Botter 7-9
3863 EC Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning bestaat uit 4 geschakelde delen. Het zijn 4 eengezinswoningen die zijn omgebouwd tot een groepswoning. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De slaapkamers zijn zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Elk gedeelte heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. De bewoners delen de badkamers. Deze bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping. Verder heeft de woning een grote tuin.

Omgeving

Logeerhuis Botter ligt in de redelijk nieuwe woonwijk ‘Corlaer’ in Nijkerk. Daar wonen mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. In de woonwijk is een supermarkt en cafetaria. Het centrum van Nijkerk is ongeveer 10 minuten fietsen. Daarnaast zijn er dagbestedingen in de buurt. Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is per fiets goed te bereiken. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

In ons logeerhuis vangen we kinderen op om zo ouders te ontlasten in de zorg voor hun kind. En kinderen kunnen bij ons sociale contacten opbouwen met anderen. Onze schoolgaande kinderen maken over het algemeen gebruik van ZMLK-onderwijs.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op