Dagbesteding Brasserie De Schauw in Putten
Schauwplein 27

Werk of dagbesteding

“Goedemorgen meneer Van Dijk, uw koffie, en een croissantje.” Vandaag heb je een dagje bediening en deze meneer is je eerste klant. “Heerlijk, dank je wel”, zegt hij vrolijk. “Ik kijk er al naar uit." En algauw geniet hij van de koffie. Hij is nog best pienter, alleen zijn geheugen gaat achteruit en soms praat hij alleen maar over vroeger. Jij vindt hem een fijne man en luistert graag naar zijn verhalen. Dan gaat je werkdag extra snel voorbij. Ook heb je het gezellig met je collega’s. Je merkt vaak weinig van je verstandelijke beperking. Jij hebt hier bij de Schauw je plekje gevonden, dit is voor jou de ideale dagbesteding!

In het kort

Brasserie De Schauw is een bijzondere samenwerking tussen Woonzorgcentrum De Schauw en 's Heeren Loo in Putten. Bij ons kun je werken in de bediening van de brasserie, maar ook in de rest van het woonzorgcentrum. Bijvoorbeeld op de groep bij demente bewoners. Wij zorgen ervoor dat jij doet wat jij het leukst vindt.

Adres en contact
Schauwplein 27
3882 AV Putten
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding: werken bij de Brasserie

De Brasserie op de begane grond van het woonzorgcentrum en is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Binnen Brasserie De Schauw kunnen collega's met een verstandelijke beperking zich ontwikkelen. Jij kunt hier onder professionele begeleiding werken in de bediening, in de keuken of achter de bar. Maar ook in de huishouding binnen het woonzorgcentrum, of zelfs de medewerkers helpen met het verzorgen van de ouderen. Kortom: een mooie leer- werkplek voor jou.

Kom je langs voor koffie met gebak?

In Brasserie De Schauw kun je terecht voor een kopje koffie of thee met gebak, een lunch of een warme maaltijd. Je kunt kiezen uit een dag- of weekmenu. Wil je jouw verjaardag of jubileum vieren? Dat kan ook bij ons. Of je nu met een kleine groep of met een groot gezelschap bent, het team staat voor je klaar.

Meer informatie

Adres

Schauwplein 27
3882 AV Putten
0341 35 37 44

Openingstijden

De Brasserie is van maandag tot en met zondag geopend vanaf 09.00 uur. De keuken is op deze dagen geopend vanaf 9.30 uur. U bent van harte welkom!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op