Adres en contact
Regenboogbrink 20
7325 BA Apeldoorn
06 - 51 18 74 41 Direct aanmelden

Brasserie De Zon in Apeldoorn
Regenboogbrink 20

Werk of dagbesteding Restaurant

Je loopt de bakkerij binnen en de heerlijke geuren van vers appelgebak komen je tegemoet. Oh wat heerlijk, zelf neem je zometeen ook een stuk. Maar nu eerst serveer je er één aan meneer Tomassen. Hij is hier elke vrijdag vaste klant en hij wordt altijd blij als jij er weer bent om hem te bedienen. “Hé Rob, ben je er weer!”, roept hij vrolijk. “Ja hoor, daar ben ik weer. En hier is je appeltaart”, je zet hem voor zijn neus neer. Hij prikt zijn vorkje in de taart. Dan ga je even weg om een andere klant te helpen. Je maakt nog even een praatje met de meneer. Wat is het toch gezellig hier, je bent trots dat je dit werk mag doen!

In het kort

Brasserie de Zon is een restaurant voor lunch, koffie en heerlijk vers gebak uit bakkerij de Zonnehoeve. Ook ben je bij ons welkom voor diverse arrangementen!

Brasserie De Zon: sfeervol eten en drinken voor het hele gezin

Op zoek naar een sfeervolle eet- en drinkgelegenheid voor het hele gezin? Zoek niet verder! Bij Brasserie de Zon is iedereen welkom. Gastvrije en enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om je een smakelijke lunch, verjaardagsfeestje op maat of (in)formele bedrijfsborrel te bezorgen. Daarbij serveren wij vers gebak uit eigen Bakkerij. Kortom: bij ons is van alles mogelijk. Kom je de sfeer een keer proeven? Mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders runnen onze gezellige eet- en drinkgelegenheid. Samen verwelkomen we dagelijks steeds meer bezoekers. Medewerkers van 's Heeren Loo, passanten en steeds meer bewoners uit de wijken Groot Zonnehoeve, de Maten en Ossenveld weten ons te vinden. 

Kom je bij ons langs voor lunch of koffie?

Je bent welkom voor een verse lunch, een goede bak koffie of een arrangement naar wens. Zo kun je bij ons ook terecht voor feestjes buiten de reguliere openingstijden, zoals een high tea, buffet of receptie. In overleg is veel mogelijk. Neem contact met ons op! Wij zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over wifi. Brasserie de Zon doet zijn naam eer aan; geniet in een ruim opgezette en lichte ruimte van je hapje of drankje. In de zomer zetten we de serredeuren wijd open en zit je op ons comfortabele terras van steigerhout volop in de zon. Nieuwsgierig geworden? Kom langs en laat je aangenaam verrassen!

Werken bij de brasserie

Heb jij een verstandelijke beperking en is het bedienen van mensen en hen tevreden stellen jouw passie? Neem dan contact op! Wie weet hebben wij nog een plek voor jou.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt brasserie De Zon op woonzorgpark Groot Schuylenburg, erachter zit Bakkerij Zonnehoeve. De brasserie is gelegen op het pleintje naast de papierwinkel en een aantal andere dagbestedingslocaties. Groot Schuylenburg ligt op ongeveer 20 minuten lopen van een busstation, maar is ook gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Adres, contact en openingstijden

Regenboogbrink 20
7325 BA Apeldoorn
Brasserie.de-Zon@sheerenloo.nl
T: 06 - 51 18 74 41
Facebook: Brasserie De Zon

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 10:00 tot 16:00 uur
Vrijdag 10:00 tot 20:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur

Neem contact op