Praktische info
Bruispad 2
3813 PV Amersfoort
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Naschoolse dagbehandeling De Kanjers in Amersfoort
Bruispad 2

Behandelen

Je komt binnen en de begeleiding spreekt met je ouders de dag door. Uiteraard gebeurt dit onder het genot van wat drinken en een koekje. Vervolgens ga je lekker spelen. Afhankelijk van het weer is dit binnen of buiten. Na wederom wat drinken en een stukje fruit, is het tijd voor het leesmoment. Je leest zelfstandig of wordt voorgelezen. Hierna is er nog even tijd om te spelen, en vervolgens sluiten jullie de dag af met een gezamenlijke maaltijd.

In het kort

Bij De Kanjers ontvangen we kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud die te maken hebben met een lichte verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek. De naschoolse dagbehandeling is hier dan ook volledig op toegespitst. Er is een ruim aanbod aan activiteiten.

De locatie

Er kunnen binnen- en buitenactiviteiten plaatsvinden. De naschoolse dagbehandeling ligt naast het winkelcentrum Schothorst en is daarom goed bereikbaar. Dit geeft je ook de mogelijkheid om het ophalen van je kind te combineren met het doen van de dagelijkse boodschappen.

Voor wie

Bij de kanjers worden kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud ontvangen die te maken hebben met een lichte verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek. Is jouw kind gebaat bij begeleiding op maat? Dan is naschoolse dagbehandeling De Kanjers echt iets voor hem of haar!

Wil je meer weten of een keertje komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Neem contact op