Adres en contact
Berlagelaan 2
7606 ST Almelo
Contact opnemen Direct aanmelden

BSO Stichting de Klup in Almelo
Berlagelaan 2

Vrije tijd

Vandaag gaan jullie naar de GameKlup. Spoken vangen! Niet echt natuurlijk, dat zou een beetje gek zijn. In de GameKlup kun je allerlei spellen doen. Je mag ze allemaal uitproberen. Bewaar er wel wat voor volgende week. Even buiten spelen is namelijk ook altijd fijn. Lekker met de andere kinderen rennen en tikkertje doen. Je ouders hebben een avond voor zichzelf, want jij rolt straks zo je bed in.

In het kort

Vrijwilligersorganisatie stichting De Klup verzorgt vrijetijdsinvulling voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met hen verzorgen wij buitenschoolse opvang voor kinderen en jongeren op de Berlagelaan. Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen en jongeren zich op de opvang helemaal uitleven. Het activiteitenaanbod loopt uiteen van koken tot gamen.

Persoonlijke aandacht

Bij De Klup werken we met kleine groepjes van maximaal 5 kinderen. Zo krijgt ieder kind de aandacht die het nodig heeft. We vinden persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Daarom heeft ieder kind een eigen planning.

Activiteiten

Op onze hoofdlocatie op de Berlagelaan is van alles te doen. Leef je uit tijdens een potje voetbal. Heb je geen zin meer? Dan kun je ook rustig binnen iets creatiefs gaan doen of een spelletje spelen.

FUN-IE-FIT

FUN-IE-FIT is een uniek game-, sport- en gezondheidcentrum op de Berlagelaan. Bij FUN-IE-FIT kun je de nieuwste spellen spelen. Tegelijkertijd beweeg je ook nog eens meer. Muizen vangen, ijshockey, voetbal: er is voor ieder wat wils. Ga je naar onze opvang, dan ben je hier altijd welkom.

Oude Wierdenseweg

Op de woensdagmiddag maken wij gebruik van het scoutinggebouw aan de Oude Wierdenseweg te Almelo. Daar is een grote, prikkelarme buitenspeelruimte. Vlakbij is een kinderboerderij. Wil je een keer een lekkere chocoladetaart bakken met de begeleiding? Ook dat kan!

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt onze hoofdlocatie in een rustige woonwijk in Almelo, op ongeveer 20 minuten loopafstand van het centrum. Op de woensdag zitten wij in het scoutinggebouw op de Oude Wierdenseweg. Het is bij beide locaties mogelijk mogelijk opgehaald en gebracht te worden.

Mag ik ook bij De Klup?

Bij De Klup komen kinderen met een verstandelijke beperking. Vaak gaat het om autisme. Zij kunnen niet naar een gewone buitenschoolse opvang, bijvoorbeeld omdat daar teveel prikkels zijn. Denk jij dat je thuis zou voelen bij ons, dan kun je altijd contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op