Buitenschoolse opvang De Driehoek in Deventer
Rielerweg 110

Behandelen Vrije tijd Buitenschoolse opvang

Toen je moeder je vertelde dat je binnenkort voor het eerst naar de buitenschoolse opvang zou gaan, wist je niet of je daar wel zo’n zin in had. Gelukkig draaide je snel bij toen je de speeltuin zag. De hele dag klimmen en van de glijbaan, yes! En ook binnen is het altijd gezellig. Een spelletje ganzenbord spelen met je nieuwe vrienden of koken met de begeleiding… Je ouders zullen maar wat blij zijn als jij vanavond thuiskomt met vrolijke verhalen!

In het kort

De Driehoek in Deventer is een naschoolse opvang voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Je vindt ons midden in het wijkcentrum De Driehoek in Voorstad Oost. De sfeer is hier ontspannen en vertrouwd, waardoor kinderen en jongeren zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat zij hun eigen grenzen en mogelijkheden leren kennen. Dit doen ze in een uitdagende, maar veilige omgeving en met de juiste begeleiding.

Adres en contact
Rielerweg 110
7416 ZJ Deventer
Contact opnemen Direct aanmelden

Daginvulling

De BSO ligt naast speeltuin De Driehoek. Er is dus volop vermaak voor jong en oud: klimmen op het speelkasteel, een potje voetballen met leeftijdsgenootjes… Daarnaast kun je binnen creatief bezig zijn, lezen of een spelletje spelen samen met anderen. Voor de kinderen die ’s avonds blijven eten is er ook de mogelijkheid om helpen met koken.

Voor wie?

BSO De Driehoek is bestemd voor kinderen en jongeren in de schoolgaande leeftijd. Zij hebben een (lichte) verstandelijke beperking.

Heb je een vraag of wil je meer weten over deze locatie? Neem dan vooral contact met ons op. 

Praktische informatie

Locatie en bereikbaarheid

De BSO zit middenin de woonwijk, vlakbij een winkelcentrum. Het gebouw is gevestigd in het wijkcentrum bij speeltuin De Driehoek. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Adres 

Rielerweg 110
7416 ZJ
Deventer

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op