Adres en contact
Rielerweg 110
7416 ZJ Deventer
Contact opnemen Direct aanmelden

Buitenschoolse Opvang in Deventer - De Driehoek
Rielerweg 110

Behandelen Vrije tijd Buitenschoolse opvang

Toen je moeder je vertelde dat je binnenkort voor het eerst naar de buitenschoolse opvang zou gaan, wist je niet of je daar wel zo’n zin in had. Gelukkig draaide je snel bij toen je de speeltuin zag. De hele dag klimmen en van de glijbaan, yes! En ook binnen is het altijd gezellig. Een spelletje ganzenbord spelen met je nieuwe vrienden of koken met de begeleiding… Je ouders zullen maar wat blij zijn als jij vanavond thuiskomt met vrolijke verhalen!

In het kort

De Driehoek in Deventer is een naschoolse opvang voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Je vindt ons midden in het wijkcentrum De Driehoek in Voorstad Oost. De sfeer is hier ontspannen en vertrouwd, waardoor kinderen en jongeren zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat zij hun eigen grenzen en mogelijkheden leren kennen. Dit doen ze in een uitdagende, maar veilige omgeving en met de juiste begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op