Adres en contact
Grafelijkheidsweg 82
3328 EM Dordrecht
Contact opnemen Direct aanmelden

Buitenschoolse opvang PLUS in Dordrecht
Grafelijkheidsweg

Behandelen Buitenschoolse opvang

Zoek je deskundige en gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding van jouw kind. Dat kan in de BSO+. Jouw kind kan hier spelen, ontspannen en nieuwe dingen leren. Deskundige gespecialiseerde medewerkers ondersteunen en begeleiden jouw kind. Er is veel aandacht voor het (samen) spelen, ontspannen en leren.

In het kort

Ben je op zoek naar opvang voor je kind na school? Of werk je tijdens schoolvakanties? Welkom bij BSO+! 

BSO+ is voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek. Jouw kind kan hier spelen, ontspannen en nieuwe dingen leren.

Spelen, ontspannen en leren

Bij de BSO+ Auriga werken deskundige en  gespecialiseerde medewerkers. In een prettige omgeving helpen ze jouw kind bij het spelen, huiswerk maken en contacten leggen. Er is veel aandacht voor het (samen) spelen, ontspannen en leren. We kijken naar de behoefte van jouw kind. Het ene kind heeft behoefte aan rust en wil lekker relaxen in de loungehoek. Het andere kind bruist van energie en wil spelen en leuke activiteiten doen.

Een veilige en vertrouwde omgeving

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw kind zich prettig en thuis voelt bij ons. Daarom besteedt BSO+ veel aandacht aan een veilige en vertrouwde omgeving. Onder goede begeleiding doet jouw kind allerlei activiteiten. Met de hele groep of individueel. We stimuleren je kind om zelf keuzes te maken en om zelf te ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Ook bij het samenstellen en organiseren van het programma luisteren we naar de mening en wensen van je kind.

Openingstijden

Naschoolse opvang

Direct na schooltijd (14.00 uur/woensdag vanaf 12.00 uur) kan jouw kind terecht bij de BSO+, wij sluiten om 18.30 uur. Om 17.15 uur is er een gezamenlijke maaltijd, wij houden rekening met dieetwensen.

Vakantie opvang

Tijdens de schoolvakanties kan je kind overdag ook terecht bij de vakantieopvang. Afhankelijk van jouw wensen, kan je kind hele dagen of dagdelen bij ons komen. Openingstijden: 9.30 uur -15.30 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op