Adres en contact
Bunschoterweg 2
6711 CJ Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Naschoolse opvang in Ede
Bunschoterweg 2A

Behandelen

Zoek je naschoolse begeleiding, helemaal afgestemd op de hulpvragen van jouw kind? Zodat hij of zij het beste uit zichzelf kan halen? Dan is de naschoolse opvang in Ede iets voor jou. Want spelen, ontdekken, leren en ontwikkelen staan bij ons centraal. Wij leren van elkaar en werken graag samen!

In het kort

Aan de Bunschoterweg 2A in Ede zit de naschoolse opvang voor kinderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De opvang richt zich op de ontwikkeling van de kinderen en zorgt voor een zinvolle dagbesteding. Per kind kijken we welke begeleiding nodig is en welke vragen er zijn vanuit de ouders of verzorgers. Ook besteden we veel aandacht aan samenwerken en het aangaan van sociale contacten.

Gebouw

De opvang zit in de school De Wegwijzer. We gebruiken de lokalen, snoezelruimte, gymzaal en belevingstuin. De school heeft ook een schoolplein voor activiteiten. De Wegwijzer heeft twee verdiepingen en er is een lift.

Omgeving

De naschoolse opvang is gevestigd in een woonwijk in Ede. De school is omringd door woningen en de school De Paasberg. De woonwijk ligt aan de rand van de Veluwe; een prachtige omgeving. Het centrum van Ede is op loopafstand. Aan de rand van het centrum bevindt zich het NS station. Ook is er een bushalte op 200 meter afstand van de opvang.

In Ede zijn leuke cafetaria’s en winkels. Het is een bruisend dorp, maar toch overzichtelijk en knus.

Voor wie?

De naschoolse opvang is voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking met verschillende hulpvragen en ontwikkelingsniveaus. Veel kinderen volgen onderwijs op de scholen De Wegwijzer en De Toekomst en wonen in de regio Ede-Wageningen. Hun beperkingen kunnen bestaan uit autisme, auditieve en visuele beperkingen en het Syndroom van Down. Hun leeftijd ligt tussen 4 en 18 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op