Adres en contact
Burgemeester Hermansstraat - Burgemeester Meijboomstraat 22A t/m 22F - 40
2231 KX Rijnsburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Burg. Meijboomstraat 22A t/m 22E
Rijnsburg

In het kort

De appartementen zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Bewoners zijn vrij zelfstandig en mobiel. Zij kunnen bijvoorbeeld zelfstandig reizen naar hun werk of opleiding; met de fiets of met het openbaar vervoer. Zij zijn in staat om ook alleen op de woning te verblijven en hebben hun eigen bezigheden. De appartementen hebben een eigen ingang, los van de locaties. Binnen de kerk is er een steunpunt met gezamelijke woonkamer en keuken waar gebruik van kan worden gemaakt.

Appartementen

De appartementen zitten in het gebouw van de Maranatakerk in Rijnsburg en hebben met eigen keuken, woon- en slaapkamer en eigen sanitair. De vijf appartementen hebben een eigen ingang, los van de twee woongroepen die zich in hetzelfde gebouw bevinden. Binnen de oude kerk is een steunpunt met een gezamelijke woonkamer en keuken waar de bewoners ook gebruik van kunnen maken. 

Omgeving


De appartementen bevinden zich centraal in Rijnsburg, een gezellig dorp aan de rand van de Bollenstreek. Het centrum van Rijnsburg is lopend te bereiken. Hier zijn winkels en een supermarkt. Op enkele minuten lopen ligt de dichtstbijzijnde bushalte die je naar Leiden of Noordwijk kan brengen.

Voor wie?


De bewoners van deze appartementen hebben een licht verstandelijke beperking en kunnen redelijk zelfstandig wonen. De appartementen zijn geschikt om voor een langere tijd te wonen of te gebruiken als doorstroomplek naar zelfstandig wonen. Alle bewoners hebben een zinvolle dagbesteding. De ondersteuning richt zich op het uitbreiden van vaardigheden op het gebied van zelfstandigheid met als doel om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren zowel binnen- als buitenshuis. Begeleiding werkt samen met de cliënt aan het versterken van de eigen waarde en het zelfvertrouwen. De begeleiding zal op een aantal momenten in de week aanwezig zijn, er is een mogelijkheid om gezamenlijk te eten in de avond. Daarnaast kan men beroep doen op een begeleider van de naastgelegen locaties, in de nacht is er een slaapwacht aanwezig.
Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op