Adres en contact
Burgemeester Meijboomstraat 22
2231 LC Rijnsburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Burgemeester Meijboomstraat 22F
Rijnsburg

Vandaag mag je weer gaan logeren op de woongroep. Je geeft je ouders een kus bij het afscheid en gaat naar binnen. Dat is altijd even moeilijk, maar gelukkig ken je de meeste kinderen inmiddels. Je weet wie je favoriete begeleider is. Je kent de weg naar het speelgoed. Aan het eind van de week slaap je weer in je eigen bed. Je mist de gezelligheid van je groepsgenootjes zelfs een beetje!

In het kort

Groepswoning waar kinderen met een verstandelijke beperking een paar dagen per week kunnen wonen en logeren. We zorgen voor structuur voor hen en voor een huiselijke sfeer. Omdat ieder kind anders is, houden wij zoveel mogelijk rekening met zijn of haar wensen.

Locatie Burgemeester Meijboomstraat 22 F zit in de voormalige Maranatha kerk .Iedere slaap kamer heeft een eigen badkamer met bad en douche. Er is een gezellige huiskamer, met een open keuken en eethoek. In de achtertuin kun je lekker spelen. Er heerst een huiselijke sfeer, waardoor het niet lang zal duren voor jij je hier thuis voelt.

Aangepaste voorzieningen


Op de benedenverdieping zijn slaapkamers die geschikt zijn voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. 

Eropuit in de omgeving


Rijnsburg is een gezellig dorp in de gemeente Katwijk. Voor een boodschap ben je snel bij de winkels in het dorp en ook de bushalte is op loopafstand.

Even uitwaaien


Wil je lekker een dagje uit met de begeleiding, dan kun je naar het strand van Katwijk. Dankzij het goede openbaar vervoer sta je binnen een half uur aan zee.

Bij ons komen wonen?


Bij ons logeren kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Denk je dat dit iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op