Adres en contact
Burgemeester Hermansstraat 40
2231 KX Rijnsburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Burgemeester Hermansstraat 40
Rijnsburg

Groepswoning voor kinderen met een verstandelijke beperking. Omdat ieder kind anders is, houden we zoveel mogelijk rekening met zijn of haar persoonlijke wensen.

In het kort

De groepswoning is voor kinderen met een verstandelijke beperking. De begeleiding zorgt ervoor dat de woning voor alle kinderen als een tweede thuis voelt. Belangrijk daarbij is dat we respectvol met elkaar omgaan. We zorgen voor structuur en voor een balans tussen ontspanning en activiteit. Omdat ieder kind anders is, houden we zoveel mogelijk rekening met zijn of haar persoonlijke wensen.

In en om het huis

Deze ruime locatie is vroeger een kerk geweest, de Maranatha kerk. Natuurlijk is het aangepast, zodat kinderen met een lichamelijke beperking, hier ook kunnen logeren. Zo zijn er op de benedenverdieping slaapkamers met een tilliftsysteem. De badkamer heeft een tillift en een badbrancard.

Lekker buitenspelen 


Je hebt bij ons voldoende ruimte om naar buiten te gaan, want we hebben een grote tuin met een trampoline en een heerlijke loungebank. Voor skelteren is ook genoeg plek.

Omgeving


Rijnsburg is een gezellig dorp in de gemeente Katwijk. Een winkelcentrum is vlakbij en op loopafstand vind je een bushalte. 

Bij ons komen wonen?


Op deze woning wonen kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Verder hebben zij bijkomende problemen als het syndroom van Down, autisme, ADHD en epilepsie. De leeftijd ligt tussen de 6 en 18 jaar.

Wil jij graag deel uitmaken van deze drukke, maar gezellige bende, neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op